Sådan laver du hængende tomat plante med 2 Liter Pop flasker

March 9

Du kan lave din helt egen hængende tomat plantageejer uden høje udgifter til indkøb af plantageejere, annonceres på TV og i aviser. Opgaven er forholdsvis enkel og kan være sjovt. Opbygning af en en hovedet tomat plantageejer tager kun et par minutter og er en sjov aktivitet at nyde med børnene. Med hjemmeavlede tomater er praktisk for at gøre og nyde hjemmelavet salsa, hakkede tomater og meget mere.

Instruktioner

•Carefully skære ned i bunden af flasken, lige over kamme. Gøre som lige snit som du kan.

Balance mellem toppen af flasken på sin cap, skåret ende op, og indsætte fjernet bunden, også skåret ender med. Line dem op så jævnt som du kan. Tidligere flaske-bunden giver et reservoir for vand---om en kop værd.

•Seal flasken: med flasken stadig fast på sin fælles landbrugspolitik, brug gaffatape til at forsegle den nyligt foret op nederste del af flasken. Wrap tape rundt om bunden og fold det til indersiden glat. Dette vil styrke flasken hvor hullerne vil være hullede.

•Brug et hul puncher, punch jævnt seks huller omkring beholderen, midt i bandet af tape. Sørg for at du ikke placere huller for tæt på kanten eller for tæt på kamme. Du kan også vælge at male resten af flasken på dette tidspunkt med den grønne maling, men dette er helt valgfrit. Nogle foreslår maleri for at beskytte rødderne mod sollys. Grøn giver moderat varmeoptagelse.

•Brug din kniv til at skære soaker huller. Omhyggeligt krydser skæres ind i den nederste del af højderygge i den indsatte bunden. Disse lade vandet langsomt sættetid gennem til anlægget. Vær omhyggelig med ikke at gøre disse alt for store eller dine planter vil være utætte---ønskede vand at bo tæt på anlægget.

•Sæt flasken oprejst, tud op. Brug en tragt til at fylde flasken omkring halvvejs med jord. Indsætte omhyggeligt planter, rødder forlader den overjordiske del stikker ud fra fælles landbrugspolitik, først, derefter finish fylde resten af flasken med jord. Vand mens anlægget er oprejst, så vandet kan fugtes og pakke ned i jorden. Dette vil hjælpe jorden blive sat, når du vende flasken på hovedet. Knytte streng eller ledning til hanger huller og hænge fra et fortelt eller andre udendørs struktur til at sikre, at anlægget modtager masser af luft og direkte sol.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en markør til at mærke gaffatape med navnet plante.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com