Sådan laver du laminatgulve mindre højt

February 16

Laminat gulve, et syntetisk produkt, er en forholdsvis billig alternativ til trægulve. Producenter har designet det til at være et flydende gulv, fordi det kan installeres over næsten enhver type af overfladen. Den eneste ulempe ved laminatgulve er den støj, det kan producere på kontakt. Dette er normalt på grund af et ujævnt gulv. Heldigvis kan du undgå dette problem ved at bruge et underlag under installationen. Installationen er enkel og kræver ikke tidligere erfaringer.

Instruktioner

•Fjern alle møbler fra rummet. Skru døren fra dørkarmen og opbevar den et sikkert sted uden for rummet.

•Træk op nogen tæpper og sikre, at gulvet er i god stand. Løse eksisterende problemer før installation af laminatgulve. Hvis undergulvet knirker, for eksempel finde kilden til problemet og drive to spiral neglene i gulvet for at fjerne støj.

•Sæt afstandsstykker langs kanterne af gulvet. Dette skaber ¼ tommer plads for laminatgulve for at udvide.

•Unroll skum underlag på gulvet og skære det til at passe med en saks. Hvis Polstringen er i strimler, tape kanterne sammen for at holde dem på plads. Lad kanterne overlapper hinanden. Hvis dit gulv er konkrete, dække det med en polyethylen plast dampspærre, før du lægger polstringen.

•Plan layout af bestyrelser før du påbegynder installationen, og vælge udgangspunkt baseret på kravene i rummet. For eksempel, kan du installere de laminat bestyrelser i et design, der trækker fokus til en del af rummet mens skjule problemer i en anden sektion.

•Installer laminatet boards ifølge producentens anvisninger. Processen indebærer at placere bestyrelser på gulvet i det design, du har valgt og skubbe dem sammen. Tørre pasform de første tre rækker af laminatgulve for at kontrollere dit design. Når du er tilfreds med layoutet, anvende lim til kanterne af hver bord før du passer dem sammen. Vente på lim til at tørre på de første tre rækker, før du installerer de resterende boards.

Tips & advarsler

  • I "Badeværelse Remodeling for Dummies," gen og Katie Hamilton anbefaler at anbringe laminat bestyrelserne i arbejdsområdet i mindst to dage før installation at bringe dem til stuetemperatur. Dette reducerer muligheden for bestyrelser absorberer fugt og udvide eller kontraherende under installationen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com