Sådan lavere ammoniak

December 8

Høje niveauer af ammoniak er fælles i en nye akvarium, hvor de bakterielle niveauer ikke er høj nok til at omdanne ammoniak til nitrat. Over tid, da den bakteriemængde hober sig op, niveauer af ammoniak har tendens til at nå frem til et lavere niveau og blive der. Det er dog vigtigt at løbende overvåge ammoniak niveauer fordi overskydende ammoniak skader fisk gæller, forringer vejrtrækning og forstyrrer den syre-base balance af fisk. Hvis ammoniak niveauer ikke sænkes straks, det fører til huden, tarm, nyrer og nervesystem skader og undertrykker immunsystemet, at gøre fisk mere udsat for infektioner.

Instruktioner

•Anvend en ammoniak test kit til at opdage ammoniak niveauet i dit akvarium. Niveauer større end 1 del pr. million (ppm) kræver øjeblikkelig handling.

•Syn inspicere tank for tegn på død eller rådnende planter og fjerne dem. Tæl antallet af fisk i akvariet og fastslå, der er ingen døde fisk i tanken. Hvis du bemærker en uoverensstemmelse, tjekke hvis fisk er liggende død inden for plante blade eller nedenunder klipper i tanken og fjerne slagtekroppe; rådnende fisk og planter udlede ammoniak.

•Purchase omvendt osmose-behandlet eller destilleret vand fra den pet opmagasinere. Måle temperaturen af vandet i din tank, ved hjælp af et termometer. Varmt vand du har købt for at bringe det til den samme temperatur. Tilføje dette til din tank i en del af omkring 30 procent til 40 procent af den eksisterende mængde af vand i tanken. Dette udvander straks ammoniak niveauerne i tanken.

•Kontrollér ammoniak niveauer igen med testkit. Hvis der ikke er nogen betydelig sænkning af niveauet, suspendere midlertidigt fodre fiskene for en eller to dage indtil ammoniak niveauet falder. Mad venstre uforbrugt i tank fører til dannelse af ammoniak og bidrager til den høje ammoniak indholdet i vandet. Vakuum ren grus i bunden af beholderen til at fjerne madrester. Genoptage fodre med små mængder, når ammoniak niveauerne forblive konstant på under 1 ppm.

•Tilføj enzymer og nitrificerende bakterier indeholdende produkter, såsom Bacter-Plus og Fritz-Zyme, ind i tanken. Dette bidrager til at øge befolkningens gode bakterier, der tjener til at konvertere den skadelig ammoniak i harmløse nitrit og nitrat salte.

•Rengør tanken filtrerer men undgå rengøring af biologisk filter. Dette indeholder de bakteriel kolonier, der er nødvendige for at konvertere ammoniak til nitrat. Rydde op i dette filter medier ødelægger disse kolonier og forårsager en stigning i ammoniak niveauer.

•Overførsel nogle af fisk til en anden tank at holde befolkningens fisk til et overkommeligt niveau. Alt for mange fisk i en enkelt tank betyder generation af en større mængde affald, der overstiger ammoniak afgiftning kapaciteten af bakterierne i tanken.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com