Sådan lavere luftfugtighed i vokse værelse

July 2

Luftfugtighed er en måling af hvor meget vand er holdt i luften. Lav luftfugtighed betyder, at luften er meget tør og indeholder ikke en masse vanddamp. Denne lav fugtighed vil forårsage planter at miste vand, et vigtigt skridt for planternes vækst og fotosyntese. Planter i vokse værelser foretrækker køligere og tørrere luft som dette er gunstig for vækst og forhindrer mug og svampevækst. I sidste ende skal din vokse værelse være mellem 70-85% fugtighed, selv om den blomstrende periode luftfugtigheden skal være ca. 50%.

Instruktioner

•Installer en kondenserende enhed eller affugter til rum. Kondenserende enhed fjerner aktivt fugt fra luften, sænke luftfugtigheden. Disse enheder anvendes på fugtige steder som kældre. Du kan programmere enheden til at opretholde et bestemt værelse fugtighed, selvom du bliver nødt til at tømme en spand vand hver dag, da dette er den væske, der udvindes fra luften.

•Øge temperaturen i rummet. Jo højere temperatur, mere vand i luften kan holde, som igen vil sænke luftfugtigheden i rummet. Vær opmærksom på at dette kun virker inden for et bestemt interval; Hvis du hæve temperaturen kan for meget det fremhæve dine planter. Tjek de gunstige stigende temperaturer for planterne og holde temperaturen inden for det foreslåede område.

•Spread nogle skåle af rock salt omkring den vokse værelse. Rock salt vil absorbere fugt i luften, som til gengæld sænker luftfugtigheden.

•Installer luft ventilation hvis du bor i et område, hvor luften udenfor har en lavere luftfugtighed end luften inde i dit vokse værelse. Især vil ventilation under dagslys timer kraftigt reducere luftfugtigheden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com