Sådan lavere luftfugtighed med temperatur

September 19

Sådan lavere luftfugtighed med temperatur

Overvågning luftfugtighed i huset er vigtigt at sikre, at dit hjem ikke bliver alt for fugtigt, hvilket kan føre til overskydende nedbør omkring dit hjem. Sådan en oprustning af vand fører til skimmelvækst og kan føre til svækkelse hus struktur, hvis træ i dine vægge bliver vandlidende. Kontrollere din fugtighed kan håndteres gennem noget så simpelt som at skifte temperaturen indendørs.

Instruktioner

•Kontrollér dit hus fugtighed meter for at se, hvis du skal justere fugtigheden i dit hjem. I de fleste temperaturer, luftfugtighed op til 35 procent er sikker. Ved temperaturer under 20 grader Fahrenheit er det vigtigt at reducere luftfugtigheden til så lavt som 15 procent.

•Look for tegn på din fugtighed bliver for høj. Den bedste indikator for, at du nødt til at sænke luftfugtigheden i dit hus er overskydende kondens. Hvis vinduer i dit hus dug op når du ikke rindende varmt vand og sætte vanddamp i luften i deres umiddelbare område, er din fugtighed sandsynligvis for højt.

•Køre den klimaanlægget i dit hus. Dette kan virke mod hensigten, fordi sænke temperaturen i et område generelt rejser relative luftfugtigheden i området, men klimaanlæg trække i vanddamp som led i den proces som de skabe kold luft, derfor kan de hurtigt falde luftfugtighed i rummet.

•Drej op for varmen, hvis du ikke har en air condition, eller det er for varmt til at bruge en air condition. Mens et varmesystem ikke vil fjerne vanddamp fra luften ligesom en air condition, er relativ luftfugtighed, der skal sænkes til at mindske kondens og den deraf følgende skade, omvendt relateret til temperaturen, så ved opvarmning et værelse du gøre kondens mindre sandsynligt.

Tips & advarsler

  • Åbn udsugnings i værelser, som har dem, især badeværelser hvor brusere kan forårsage høj luftfugtighed, at lufte nogle fugtighed ud over din temperatur indsats.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com