Sådan Layout Soveværelsesmøbler

October 28

Sådan Layout Soveværelsesmøbler

Selv om det kan synes simpelt nok til at sætte dit Soveværelsesmøbler på værelset og gøres, er der mere til at dekorere dit soveværelse end. Et godt lagt-out rum gør det muligt at bevæge sig frit og nemt få adgang til alt hvad du behøver. Et godt layout forvandler dit soveværelse til et tilbagetog rum du ikke vente med at slappe af i.

Instruktioner

•Plan hvor du vil placere din seng for at oprette omdrejningspunktet for rummet. Sengen bør hvile langs den ene væg eller sidde vinklet, men sørg for at give adgang til begge sider af sengen med foden af sengen står over for de vigtigste forstuen, hvis det er muligt, at byde dig velkommen ind i stuen.

•Sæt en natbord på hver side af sengen, for at hjælpe forankre rummet. Sted en lygte på hver af sengelamper for en symmetrisk og funktionelle ser samt et vækkeur på mindst en af tabellerne.

•Sæt enhver dressers eller klædeskabe i rum langs en væg hvor at de ikke vil bryde op nogen linjer af trafik (1) gennem rummet fra dør til dør eller (2) fra forstuen til enten side af sengen. Prøv ikke at crowd alt langs den samme væg hvis du kan undgå det.

•Tilføj en polstret stol, små kærlighed sæde eller lounge i et hjørne eller out-of-the-way område, til at skabe en afslappet krog i plads til dressing eller læsning. Hvis plads tillader, placere en gulvlampe og/eller sidebord ved siden af.

•Tilføj stoflige elementer såsom tæpper, gardiner, ark sæt, dyner og pyntepuder, der svarer til hinanden, eller Opret et tema som blomsterprint, pasteller eller nuancer af beige.

•Sæt enhver illustration eller fotografier på en eller to vægge i rummet, men husk at væg udsmykning bør indtage cirka to-tredjedele af den tilgængelige plads. Et lille stykke hang på en stor del af væggen, eller et stort stykke alt for lille af en væg, kan gøre rummet ser ud af balance.

Tips & advarsler

  • Husk du ikke behøver at have perfekt matchende møbler sæt. Stick med et træ eller maling farve og dit tema og forskellige soveværelset stykker vil binde sammen.
  • Undgå rod din overflader med smykker, stakke af papirer eller andre unødvendige elementer til dressing, læse, slappe af og sove. Rod kan ødelægge udseendet af et værelse selv når møblerne er lagt godt ud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com