Sådan linje hjørner af foret gardin paneler

January 26

Fladskærme er et af de enkleste, mest alsidige vindue behandlinger du kan gøre. De kan være syet på mindre end en time, afhængigt af gardinet størrelse og stil, og foring hjørnerne er ikke vanskeligere end sy resten af panelerne. Bruge gardiner klip, O-ringe eller faner til at fastgøre dem til en gardinstang. Tilføje en tieback funktion til væggen for at trække dem tilbage i løbet af dagen, eller blot skubbe dem åbne og tillade dem at hænge naturligt.

Instruktioner

•Præ-vask gardin panel stof hvis det er vaskbart. Forvask fjerner dimensionering, som er en kemisk overfladebehandling på stoffet, og også krymper stoffet lidt; Når du vasker gardiner i fremtiden, ikke vil de skrumpe. Følg retningslinjerne på etiket, stof producenten, selv, fordi mange møbelstoffer ikke kan vaskes.

•Klippe tæppet panel stof og liner stof til størrelse.

•Klap en 2-tommer søm i bunden af panelet gardin. Jern hem, og sy det ved hjælp af en lige søm på en symaskine. Hvis du foretrækker, hånd-hem gardin bunden. Gøre en lignende hem i slimhinden, men gør det en 3-tommer hem i stedet for en 2-tommer hem. Måling sikrer, at foringen ikke stikker ud under tæppet.

•Lay to stof paneler med deres højre side sammen, og pin dem på plads. "Højre side" vil stå over for Rummets indvendige når gardinerne er hængt op. Sy alle tre rå kanter--top og sider--sammen. Klip en 1/4-inch cut i hjørnerne af gardiner, men kan ikke skære gennem sømmene. Nedskæringerne tillade hjørner at lægge fladt.

•Jern sømme så de lå åben, herunder hjørnerne. Drej stof højre side. Skubbe en pensel eller viskelæder slutningen af en blyant i hjørnerne til at skubbe stoffet ud og gøre en pæn, sprød kant. Jern panelet, tager ekstra forsigtig, når du arbejder på hjørnerne.

Tips & advarsler

  • Når du vælger en foring for dine gardiner, Vælg en i en vægt, der supplerer gardiner. Hvis for eksempel du sy en letvægts linned gardin, købe en letvægts liner. En tung fløjl gardin behov en liner med mere heft. Hvid og fløde er de traditionelle farver til forhæng foring, men du kan bruge et stof, der koordinerer med dine gardiner i stedet. Overveje, hvordan lineren ser ud udefra. En anden mulighed er black-out liners, der blokerer udvendige lys.
  • Afgøre hvor lang at gøre hver gardin begynder med måling af vinduesbredde og dividere dette tal i halve. Derefter tilsættes 3 inches for et panel, der ligger fladt i vinduet. Tilføje mere bredde, hvis du ønsker et panel med en samlet optræden. Bestemme længden af panelet ved at måle fra toppen af vinduet til gulvet, og tilføje 10 inches til dette beløb.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com