Sådan Lube en Husqvarna 55 motorsav

May 4

I Husqvarna 55 er en benzin drevet motorsav. Sin to-takts motor producerer en anbefalede maksimalt 12.500 rpm. 55 leveres som standard med en 15-tommer kæde bar men kan rumme kæde barer i længder spænder fra 13 til 20 inches. Kædesmøring er en kritisk proces i en motorsav, og alle Husqvarna motorsave indslag automatisk kædesmøring. Dog skal lægges vægt på specifikationer og levering af chain lube, korrekt funktion af automatiske oliering pumpen og smøring af andre ikke-hain komponenter.

Instruktioner

Specifikationer og smøring

•Vælg den rigtige olie. Husqvarna anbefaler sit eget mærke af vegetabilsk olie-baseret, biologisk nedbrydeligt motorsav glidecreme. Instruktionsbogen anfører imidlertid, at enhver standard motorsav olie er acceptabel. I områder, hvor motorsav olie ikke er tilgængelig, anbefaler Husqvarna EP 90 automotive transmissionsolie som en erstatning. Kæde olie kapacitet af de 55 motorsav er 0,3 liter.

•Fyld chain lube reservoir. Fyld stikket er placeret på den forreste venstre side af saven, foran den forreste håndtag. Lå motorsaven på sin højre side, så fyld stikket vender opad. Fjerne fyld plug og fylde olietank med den angivne mængde på chain lube. Erstatte fyld plug.

•Sørg for driften af den automatiske oliepumpe. Husqvarna 55 brændstof og kæde olietanke relative kapacitet er designet så saven vil løbe tør for brændstof, før den løber tør for kæde olie. Kontrollere funktionen chain lube bør ske, hver gang du udfylder brændstoftanken. Finde en lys-farvet overflade og placere kæde bar omkring 8 inches væk fra det. Kør motoren ved 3/4 gas i et minut. En mørk streg af olie skal være klart synlig på de lysere overflade.

•Grease andre bevægelige dele. En god kvalitet forsynet med fedt bør smøres på baren tip tandhjul i slutningen af kæden bar hver gang du tanke op. Den bageste drivhjul på tromlen, kobling har en nål bærer, der skal også være smurt med forsynet med fedt en gang om ugen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com