Sådan luk Off vægge uden at miste lys

August 31

Sådan luk Off vægge uden at miste lys

Du behøver ikke at ofre lys for at bevare privatlivets fred i dit hjem. Flere indstillinger tillade dig at have begge, uanset om du opretter et helt privat rum, såsom et soveværelse eller badeværelse, eller du vil oprette en følelse af adskillelse uden boxiness af fire vægge, måske til et hjemmekontor. Mulige løsninger spænder fra store ændringer til sublimt simple rettelser. Vælg en der passer til din situation og budget.

Instruktioner

•Kontrollér et glas blokere "vindue" i væg - eller bygge en hel væg med blokke for at tillade lys til at oversvømme i fra tilstødende værelser. Ende væg 1 til 2 fødder lavere end loftshøjden, hvis du ønsker at give personlige oplysninger endnu holde en åben føler.

•Sæt et agterspejl vinduet over døren til at lade både luft og lys flow ind i stuen fra resten af huset. Indvendige agterspejlet windows er normalt hængslet til at tillade dem at blive åbnet og lukket.

•Installer smalle Vinduer højt på væggen for at lade lyset udefra eller fra tilstødende værelser. Ingen vil kunne se ind i stuen, men du vil være i stand til at fange et glimt af himlen eller en varm omgivende lys fra det næste rum.

•Tag i et skylight at bringe i solskin ovenfra i stedet for at bryde op ad væggen. Nogle ovenlys kan åbnes meget som et vindue til at give ventilation samt lys. Den enkleste ovenlys er et rør, der let kan monteres i små rum.

•Opret en bugt at skjule forsænket belysning i toppen af væggen. Med nogle støbning og reb lys, kan du oprette en varm uplight, der vil gøre plads, lysere og mere interessant.

•Brug oplyst vægfliser eller tændte paneler til at tilføje stil og lys. Disse dekorative elementer kommer i en række forskellige mønstre, der passer til din smag og kræver ikke en remodel.

•Luk din åbning ved at hænge et gardin eller gardiner. Denne low-tech løsning giver dig mulighed at lukke gardinerne, når du ønsker privatliv, men åbner dem for at lade lyset, når du ikke behøver at være closeted. Vælg en stil, der giver mulighed for nem åbning, såsom gardiner på et spor med en pull ledningen eller gardiner på ringe, der glider jævnt langs en stang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com