Sådan lydisolerede et loft

March 30

Lejlighed beboere ved at ovenpå nabo har et stort potentiale til at ødelægge en stille aften. Støj fra parterne, reparationer og nogle gange endda enkle fodspor har tendens til at rejse fra gulv til loft under med lethed. Dette er naturligvis også tilfældet i mange kontorbygninger og skoler. Hvis du har nogensinde undret dig over hvordan man kan løse dette problem uden at få fat i din kost, er du i lykke. Lydisolering dit loft er nemmere end du måske tror, selv om det kræver tid, indsats og nogle mekaniske knowhow. Så Grib handyman tættest på dig og Følg disse enkle trin for at beskytte dine personlige luftrummet fra lyden af dem, der bor og arbejder over dig.

Instruktioner

Sådan lydisolerede et loft

•Begin lydisolering processen med dit loft, fuldstændig udsat. Drywall skal fjernes og noget, der kunne være nedenunder, forlader kun træ struts udsat. Holde drywall handy, da det vil være lettere og hurtigere at bruge end at skulle måle og skære nyt ark. Når dette er gjort, skal du sørge for alle dine materialer, der er handy. Nu er du klar til at gå.

•Brug skumisolering at stramt pakke mellemrum mellem den fritliggende træ stivere. R12 eller R13 skumisolering fungerer perfekt. R-indeks henviser til tæthed skum og hvor godt det menigheder off lyd. Denne skum er den første linje i forsvar dit loft har mod lyd.

•Look for nogen små åbninger, der muligvis skal forsegles. Selv den mindste plads kan lække en stor mængde af lyd. Hvis der findes nogen revner eller små huller, skal du bruge en dab af akustisk caulk for at forsegle dem.

•Fit et lag af tæt skum over dit loft. Den nemmeste måde at gøre dette er at købe tidligere beregnede lydisolerede loftplader. Der er en række selskaber, der tilbyder disse og de passer godt ind i ethvert loft uden at falde løs. Husk, at selvom at lyden bevæger sig langsommere gennem tættere objekter, så sørg for at købe så tæt som du tror dit loft vil kræve.

•Brug akustisk caulk at forsegle eventuelle mellemrum eller revner, som du kan se. Sørg for at hele loftet er lufttæt.

•Udskift din drywall, ved hjælp af isolation klip hvis de allerede ikke var på plads. Disse vil adskille din drywall lidt fra træ stivere og alt andet nedenunder drywall. Flydende, som teknikken kaldes, vil bidrage til at mindske støj forårsaget af fodtrin vibrationer, der opstår over.

Tips & advarsler

  • Glasfiber kan irritere følsom hud, så bære jeans og lange ærmer før du starter dette arbejde.
  • Aldrig udføre dette arbejde selv. Drywall, navnlig er meget tunge og farligt at arbejde med alene.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com