Sådan lys en Gas Pilot lys

July 7

De fleste moderne apparater drevet af naturgas indeholder en elektronisk tænding, der lyser pilot lys når en switch er engageret. Tændsats kan ikke arbejde i tilfælde af en strømafbrydelse, dog. Selv hvis dit apparat har en elektrisk tændsats, lære proceduren for belysning pilot lys manuelt, hvis parameteren mislykkes. Pilot lys i brændeovne, vandvarmere og ovne kan alle blive antændt med den samme grundlæggende fremgangsmåde.

Instruktioner

•Shut off gasforsyningen til enheden med pilot lys. Spore gas linjen fra komfur, vandvarmer eller ovn til den nærmeste stopventil og slukke den. Forlade gas i 20 minutter at lade eventuelle overskydende gas i rummet sprede.

•Locate pilot lys. Komfur, fjerne ovn gulvet ved at fjerne de 4 til 6 Phillips-head skruer, der Fastgør det på plads. En pilot lys på en ovn eller varmt vand opvarmningsanlægget er normalt i bunden af den enhed, hvor linjen gas ind i apparatet. Der kan være et adgangspanel, der skal fjernes ved hjælp af en standard eller Phillips-head skruetrækker, afhængigt af typen producent.

•Drej på levering af gas ved at dreje håndtaget på afspærring ventil den modsatte retning, du gjorde for at lukke den ud.

•Drej på ovnen hvis pilot lys er i et komfur. Bruge en lang grill lysere og placere flammen over pilot lys, indtil det er antændes. Hvis piloten er i en ovn eller vandvarmer, drej selector knop "Pilot" eller "Lys." Engagere parameteren elektroniske tændsats, eller hvis der er ingen elektrisk strøm, indsætte en lang grill lysere og holde det over pilot lys. Nogle enheder kan også have en knap, som du skal holde nede mens belysning piloten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com