Sådan lys en LP Gas varmer Pilot

April 12

LP står for propan eller LPG. "Propan er fremstillet af både naturgas forarbejdning og raffinering af råolie,..." hedder propan Rådet. Propan er ugiftige og anvendes i varmeanlæg og til at lave mad. Du kan købe propan i tanke og tilsluttes forskellige propan varmeapparater, fra huset varmeapparater til terrassevarmere. Propan vandvarmeren pilot lys skal være tændt for Propan vandvarmeren til at producere varme. Propan varmeapparater har tændsatser, der vil lyse pilot lys for dig i de fleste tilfælde.

Instruktioner

•Kontrollér sikker luft aftræk og adgang til panelerne er klar. Sluk ovnen og forbinde propan tank, med en lukket ventil, at varmeren sikkert, bruger hænderne til at stramme den. Kontroller forbindelsen for gaslækager. Anvende en løsning på én del opvaskemiddel på tre dele vand til tanken og gas linje forbindelsen. Åbne gastank ventil lidt. Hvis nogen bobler vises lukke ventilen og spænd forbindelsen mellem varmelegeme og gastank.

•Åbn propan gas tank ventil. Tænde ovnen ind i "On" position. Du kan have til at skubbe i parameteren "On" til at antænde pilot lys med tændsats. Hold kontakten nede, for 30 sekunder at sikre piloten forbliver tændt.

•Drej varmer off hvis tændsats ikke lys pilot lys og vente fem minutter. Tænd ovnen og lys en match. Hold flammen op til pilot lys, og det skal fange og lys pilot lys. Hold kontakten nede i 30 sekunder og slip den. Piloten bør forblive tændt.

Tips & advarsler

  • Aldrig lys en pilot lys, hvis der har været en gas lækage. Første, Tillad område at ventilere godt for at forhindre en eksplosion.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com