Sådan lys en Pin-Up fotografi

November 24

Den rette belysning kan forbedre et kunstværk. Pin-up fotografier er vintage sort-hvide fotografier af glamourøse Hollywood starlets fra 1940erner og 1950erne som Dorothy Lamour, Betty Grable og Marilyn Monroe. De er indsamlet som antikviteter og kunst, men også er gengivet som dekoratør prints for mændenes hjem kontorer, rekreative værelser og barer. Alle pin-ups bør udformes med en speciel UV glas til beskytte fotografiet eller udskrive fra fading. Dette er hovedårsagen til, hvorfor det er bedst at vise en pin-up fotografi med kunstigt lys, sollys.

Instruktioner

Sådan lys en indrammet Pin-up fotografi med kunstigt lys

•Decide hvor indrammet pin-up fotografiet vises. Husk på, det ikke skal vises på en væg, hvor direkte sollys kan falde på overfladen af fotografiet.

•Review belysning optioner. Vælg belysning bedst egnet til særlige rum og fotografi. Følg personlige smag, når de træffer beslutninger.

•Installer belysning fastholdelsesanordningen. Pas på belysning ikke generere for meget varme på den indrammet fotografi, da dette vil medføre fading over tid. Følg producentens anbefalede pære effekt for belysning enhed.

•Juster belysning til bedst mulig dækning på fotografiet. Lyset bør være centreret i ansigtet, med lys blødgøring mod kanterne af radius.

•Hvis belysning er for varmt eller for koldt, erstatte løg. Hvis du vil oprette en periode look, erstatte med farvede pærer.

Belysning muligheder for et indrammet Pin-up fotografere

•Sæt en bærbar lampe til toppen af billedramme at opnå museum belysning. Disse elegante lamper er ideelle hvis solfangeren ønsker pin-up fotografi til at være tændt hele tiden, selv i et mørkelagt rum.

•Monter tre projektører på en metal track knyttet til loftet for at skabe et galleri belysning virkning. Disse systemer replikere en moderne kunstgalleri tilgang til belysning. Track systemer kommer normalt i sort eller hvidt design. Plug i versioner af disse belysningssystemer kan nemt installeres af collector af næste instruks af fabrikanten, eller de kan være kablede direkte ind i væggen af en professionel elektriker.

•Anvend en mindre væghængt lampe under den indrammet fotografi til en antik eller reproduktion art deco væg sconce look. Denne belysning mulighed kan være smukke og dramatiske og perfekt til at skabe et tema kig til belysning ordningen.

•Der variation til den antikke look er at bruge en vintage reproduktion fritstående sconce lampe. Dette kan være en dejlig sekundære lyskilde til brug med en vigtigste lyskilde.

Tips & advarsler

  • Undertiden to lys vil skabe en dejlig atmosfære for belysning en indrammet pin-up fotografi. Til gruppe belysning, tilføje andre billedprodukter på væg med pin-up fotografi til at oprette en periode-tema gruppering.
  • Besøg en specialitet belysning butik, som bærer vintage og reproduktion lys for at se alle de muligheder for kreativ belysning. Rådføre sig med en belysning specialist for flere muligheder.
  • Nogle samlere foretrækker ikke at hænge deres indrammede fotografier på væggen, men hvis du vil installere en træhylde jernbane i øjenhøjde, så indrammede billeder kan vises på hylden og flyttet rundt på vil. Sporet belysning er ideel for sådanne skærme, fordi projektører på spor kan nulstilles som fotografier er ændret.
  • Mange samlere vise deres indrammet pin-up fotografier i et faux kunst galleri indstilling hang på hvide vægge.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com