Sådan lys Gas Pilot lys på en Maytag Gas tørretumbler

November 26

Der er to grundlæggende metoder til belysning gas til at opvarme en tørretumbler. De nye Maytag modeller har elektronisk tændinger at lys flamme for gassen. Ældre stilarter af Maytag tørretumblere har pilot-lys, der brænder 24/7 og lyse vigtigste flammen når dryer er tændt. Fra tid til anden pilot lyset vil gå ud, og brugeren vil savn hen til manuelt tænde pilot lys. Dette gøres typisk ved hjælp af parameteren manuel tænding.

Instruktioner

•Kontrollér sikker hjemmets gas levering ventil er tændt. Tjek din Maytag ejerens manual for at finde placeringen af tørretumbler er gas shut-off ventil. Dette er normalt bag den tørretumbler frontpanelet eller på bagsiden af enheden. Åbne ventilen for at tillade gas til at flyde ind i tørretumbleren.

•Åbn tørretumbler til at få adgang til samlingen pilot lys nederste frontpanel. Tryk og hold knappen starter som du lys pilot med en håndholdt lighter. Hvis du har problemer med at få det frem i lyset, slip knappen starter og vent et par minutter før du prøver det igen. Når piloten er tændt, skal du holde knappen starter nede for et minut for at sikre det forbliver afbrænding.

•Luk tørretumbler er frontpanelet og køre en test cyklus for at se, om det producerer varme. Kald en reparatør til at vurdere problemet hvis belysning piloten ikke gendanne varmen.

Tips & advarsler

  • Kalde en gasselskab straks, hvis du lugte røg omkring tørretumbleren. Forsøg ikke at lyse piloten.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com