Sådan lys gaspejs uden elektricitet

June 11

Sådan lys gaspejs uden elektricitet

En fordel at have en gaspejs er evnen til at styre enheden i tilfælde af en strømafbrydelse. Elektricitet er et bemærkelsesværdigt lille del af en fungerende gaspejs. Mange moderne enheder har en batteri-drevne backup-system til antændende pilot lys. Hvis din pejs har en kontinuerlig pilot lys, bør strømsvigt ikke berøre sin funktion. Men hvis du har et element med et intermitterende pilot, kan det være nødvendigt at udløse piloten manuelt, når strømmen er slukket.

Instruktioner

•Drej på gas ventil, der leverer pejs, hvis nødvendigt.

•Søge til den knop, der antænder pilot lys. Placering varierer baseret på modellen. Hvis du ikke kan se knappen på ydersiden af enheden, kigge efter et aftageligt panel. Nogle producenter sikre tændingskontakten under et panel. Parameteren kan være mærket "Pilot antænde" eller "Ign." Panelet kan glide ned eller kræve dig til at fjerne skruerne med en skruetrækker.

•Shine en lommelygte på knob og drej knappen til at "antænde", indstilling.

•Tryk på ned på knop, mens det er i positionen ignite. Hold knappen, indtil du hører at klikke. Dette indikerer, at systemet er gnister gas for lys piloten. Slip knappen, når du høre at klikke, men bevare det i positionen "Pilot antænde". Nogle modeller kan kræve du hold det efter at dreje til indstillingen. Vent 10 sekunder til pilot lys. Hvis ingen flamme vises, vent 10 sekunder og trykke på knop igen at gnist enheden. Det kan tage mere end én prøve lys piloten. Til tider luft hober sig op i gas og presserende antænde afleder det. Når luften er ude, skal piloten tænde.

•Drej på pejs som du normalt ville. Når pilot lys er på, skal enheden fungere uden elektricitet.

Tips & advarsler

  • Til at lette piloten manuelt, holde en match eller lettere nær brænderen. Drej kontrolknappen til positionen "Pilot antænde" og tryk på knappen til at udvise gas. Trække lyset væk, så snart piloten nødblus.
  • Tjekke med producenten for oplysninger om, hvordan man lys din pejs under en strømafbrydelse. Nogle modeller kan ikke anbefale manuelt belysning piloten.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com