Sådan lysere kunstige palmer

November 21

Sådan lysere kunstige palmer

Kunstige palmer kan være en fantastisk tilføjelse til de fleste værelser og decors, men nogle gange de kan synes en smule "fake" fordi de mangler variation i farver på bladene en naturlig Palme ville have. Dog lever palms træer ikke altid blomstre, indendørs. Levende palms også lykkes ikke godt i områder, der oplever sne og lange perioder med reduceret naturligt lys på grund af sæsonudsving. Så kunstige palmer er den perfekte løsning, hvis deres farve eller nuance kan forbedres for at gøre dem synes mere "naturlige". Heldigvis lightening en kunstige palme er ganske let.

Instruktioner

•Decide hvis du ønsker hele træet lettet for en lysere nuance af grøn eller hvis kun øverst blade eller palm blade vil blive lettet. Top fronds af ny vækst på en levende palm tree er typisk en lysere nuance. Afgøre, om du vil føje ekstra farve eller skygge til enkelt blade og palme blade samt stammen.

•Dæk blade og blade du ønsker at forblive en dybere nuance af grøn med en sort plasticpose, tarp eller lærred. Forlade en krone af blade på toppen af hver kunstige palme afdækket. Placer indpakket træerne i den direkte sol--udendørs eller foran et vindue uden toning i fem timer op til et par uger, afhængigt af styrken af sollys og sæsonen. Florida og Texas sommersolen kan opnå resultater i et par timer eller dage; andre områder vil tage længere tid at "bleach" og effektivt lysere krone.

•Tilføj steder, striber eller streger i flere nuancer af grøn tilføje naturlige Højdepunkter og nuancer på de kunstige palm tree blade, ved hjælp af et paintbrush. En naturlig palme blade er lavet af flere nuancer af grøn, ikke bare én fast farve. Grønne er dybere langs årerne, ligesom de fleste blade.

•Spray en oplyste tåge af en lysere farve over den kunstige palme, ved hjælp af en lille paint sprøjtepistol, med maling skåret 1 del maling til 1 del vand til en dybere nuance og dækning eller 1 del maling og 4 dele vand for en lighter oplyste dækning. Dette kan give effekten af naturligt lys, som rammer bladene i et rum naturligt sollys.

•Applicer mørkere nuancer af grønt til en grønlig-brun til at sænke "ældre" palmeblade og tilføje ekstra farve sort til stammen af den kunstige palme. Brug en pensel eller svamp. Mange palmer har en kuffert, der vises tekstureret og behårede og føles kradse. Opnå dette look ved at gnide en svamp på stammen af en kunstige palme.

Tips & advarsler

  • Studere billeder af reelle palmer på internettet eller i bøger eller tage en tur til en Havecenter eller forlystelsesparken at tjekke reel palmer til at hjælpe du forstår det look, du forsøger at kopiere.
  • Craft maling, akryl maling eller væg maling kan bruges til at lysne kunstige palmer.
  • Test din maling sprøjte dækning og spray ud på pap før sprøjtning dine kunstige palme for at sikre malingen er den rigtige tykkelse, og at du bruger højre indstilling til det ønskede resultat.
  • Ikke spray palme inde i et hjem eller en bygning. Altid spray maling udenfor, fordi en sprøjte frigiver hundredvis af maling dråber i luften. Også bære en ansigtsmaske for at forhindre indånding af maling.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com