Sådan lysere maling farve på væggene

December 10

Med populariteten af faux maleri og den brede vifte af speciale værktøjer og finish findes på maling butikker, kan selv en kunstnerisk klutz ikke kun lysere maling på væggene, men kan tilføje dybde og interesse for. I stedet for genfremstille mørke vægge, er det muligt at redigere og lysere farve. Du har en hel valgmuligheder, lige fra sponging til ragging, ruder farve vask. De fleste teknikker vil kræve en mindre investering i både tid og materialer end malerarbejde og vil resultere i en lettere, mere imponerende finish.

Instruktioner

•Kontrollér sikker mørke væggen er rene og i god stand. En faux finish vil skjule mindre skønhedsfejl, men du skal lave revner, søm huller og andre åbenlyse fejl før du fortsætter. Prime over caulking eller reparationer med to frakker af mørk farve.

•Vælg en faux teknik. Der er mange at vælge imellem, men en af de nemmeste er farve vask. Hvis du har nogle mørke farve maling, bruge det til at male et stykke pap, så du kan eksperimentere med lettelse teknik før du starter på væggene.

•Bearing Husk, at du vil få mellem 350-400 kvadratfod af dækning pr. gallon af maling og glasur, bland faux glasur med en lysere nuance af vægfarven.

•Experiment at finde et forhold, der virker. Mere maling du tilføjer, jo mindre halvgennemsigtige finish vil være. Én qt. af maling til en gallon af glasur vil give dig en temmelig subtil og gennemskinnelige virkning; vende dette forhold til en mere uigennemsigtige og lysere udseende. Bland nok til hele rummet.

•Forbered område for maleriet. Maske trim og tilstødende vægge med 2-tommer blå maler tape. Flyt møbler væk fra væggene, fjerne kunstværk, vindue behandlinger og skifte plade covers og beskytte gulvet med drop klude.

•Applicer glasur blandingen med en 3 - eller 4-tommer pensel. Arbejde på tilfældige, urolig strøg og undgå over arbejder et enkelt område. Bruge en let berøring. Det er lettere at gå tilbage efter den er tørret og udfyld lys steder end at forsøge at lave tunge eller mudret udseende tekstur.

•Tillad finish til tørre i mindst 8 timer før du sætter rummet tilbage sammen.

Tips & advarsler

  • Eksperiment på et stykke pap først for at finde en børste slagtilfælde teknik du indkvartering. Disse kunne være lige cross-udklækket slagtilfælde eller hvirvlende, cirkulær penselstrøg. Arbejde på en tilfældig måde at undgå fremkomsten af lige linjer eller "sømmene" mellem sektioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com