Sådan måler Blackout rullegardiner

August 2

Blackout rullegardiner, også kendt som værelse-mørkfarvning blinds, er belagt med en akryl skum eller en mørk opbakning, der kan blokere mere end 99 procent af sollys fra kommer ind i et rum. Blackout nuancer generelt koster omkring 20 procent mere end almindelig nuancer. Rullegardiner kommer i stof, papir og vinyl stilarter og en bred vifte af farver. Rullegardiner kan monteres inde i eller uden for vinduesrammen. Blinds normalt kommer i flere standard bredder, men kan ofte være skåret til at passe en ikke-standard vindue.

Instruktioner

Udenfor Mount

•Measure højden af vinduet fra toppen af vinduesrammen til bunden af vindueskarmen til at bestemme længden af blinde.

•Measure lige over forreste del af vinduet fra ydersiden af venstre kant af rammen på ydersiden af højre kant. Tilføje tre fjerdedele af en tomme til hver side for tilstrækkelig overlap til at bestemme bredden af blinde.

•Tilføj ekstra længde til dine mål, hvis du ønsker at montere blind højere end rammen eller du ønsker at udvide længere ud over bunden af vinduet. Tilføje ekstra bredde, hvis du ønsker de blinde til at udvide længere forbi sider af vinduet. Denne teknik kan tilføje ekstra beskyttelse mod sollys. Det kan også dække beskadigede vægge og skabe indtrykket af et større vindue.

Inde i Mount

•Measure den indvendige side af vinduesrammen fra top inde kant til toppen af karmen at finde den nødvendige længde på din blinde.

•Measure bredden af vinduet i tre separate steder at finde ud af, hvor bred blinde skal være. De fleste vinduer er ikke indrammet helt square og bredden varierer fra top til bund. Måle fra indersiden af venstre kant af rammen på indersiden af højre kant på toppen, midten og bunden af vinduet. Bruge den smalleste bredde til din blinde måling.

•Deduct en fjerdedel af en tomme fra dine endelige mål, hvis du ikke ønsker de blinde til at udvide til karmen eller at røre ved kanten af vinduet. Runde ned fraktioner til den nærmeste tomme--med en indvendig mount, oprunding kan forårsage blind ikke til at passe inde i vindueskarmen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com