Sådan måler for blæst isolering på ydersiden vægge

February 4

Sådan måler for blæst isolering på ydersiden vægge

Den ydre mur isolering i de fleste hjem består af en smal Luftspalte mellem to murstensvægge. Udfylde hullet med blæst isolering, normalt cellulose, i høj grad forbedrer isolering niveauer i hjemmet fordi cellulose er et fremragende materiale til standsning luftstrøm og begrænsende konvektion. Mængden af isolering forpligtet til at fylde væggen hulrum er et mål for mængden af luftmellemrummet og den ønskede tæthed af isolering fyldet. Den canadiske regering anbefaler en tæthed på ikke mindre end 3-1/2 pounds per kubikfod.

Instruktioner

•Measure længde og højde for hver ekstern væg til at være isoleret. Multiplicere længden med højde til at bestemme det areal. For eksempel har en væg 30 fod lang og 20 fod høje et areal på 600 kvadrat fødder: 30 x 20 = 600. Området i væggen er en god indikation af området med skjulte væggen hulrum.

•Vælg en tilgængelig punkt i ydervæg og check for kabler og rør med et rør og kabel detektor eller en metaldetektor. Find et område, hvor du kan bore sikkert. Bor en 1 1/2-inch bred hul gennem ydervæg, passerer gennem det ydre lag af mursten og stopper, når du nå hulrummet.

•Sæt et metal målebånd ind i hullet, indtil spidsen hits mursten, der udgør den inderste huden på væggen. Bruge en lommelygte til at skue ind i hullet og læse målebåndet. Bemærk bredde af kløften, afstand mellem de inderste mursten og den ydre, hvorigennem du har boret.

•Convert bredde af hullet i inches til en decimalbrøk af en fod. Formere inches af 0.8333 at gøre dette. For eksempel, en 6-tomme hulrum er en 0,5 mund hulrum fordi 6 x 0.08333 = 0,5.

•Calculate omfanget af luftmellemrummet i hver væg ved at multiplicere areal med dybden af kløften. For eksempel har en væg med et areal på 600 kvadratfod og en hul dybde af 0,5 fødder en hul volumen på 300 kvadrat fødder: 600 x 0,5 = 300.

•En komplet beregning ved at multiplicere forskellen volumen af tætheden af isolering kræves. For eksempel, kræver en hul volumen på 300 m² fyldt med isolering med en tæthed på 3,5 pounds per kubikfod 1.050 pounds af isolering.

Tips & advarsler

  • Placer inspektion hul på et tidspunkt, hvor blæst isolering vil blive injiceret i fremtiden. Hullet kan anvendes under de blæser proces og forseglet op bagefter.
  • Spørge din isolering leverandør, hvis han kan tilbagebetale eventuelle ubrugte materialer. Hvis det er tilfældet, for lidt mere end du tror, du har brug for og vende tilbage nogen venstre enden af jobbet.
  • Blæst isolering beregninger er omtrentlige. Selv eksperter kan kun gætte på den sandsynlige volumen kræves.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com