Sådan måler for en blonde dug

June 23

Sådan måler for en blonde dug

En blonder dugen kan være en meget formel og elegant supplement til din spisestue. Mens det ser dejligt, kan du ikke ønsker at bringe det, når du har en rodet spaghetti middag med din niecer og nevøer, børnebørn eller selv dine egne børn. Dette betyder ikke, du kan forkæle dig selv med en blonde dug. Men før du køber en, du bliver nødt til at måle det, så du ved hvilken størrelse du skal købe.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af en rektangulær eller kvadratisk bord. Eller måle diameteren af en rundbordssamtale. Dette er området omkring ydersiden af cirklen.

•Figure ud af, hvor længe du vil drop at være. Dette er måling fra toppen af tabellen til hvor langt blonder dugen svæver over jorden. En mere casual look ville være en kortere drop, mens elegance og formalitet er set i et længere drop, undertiden til gulvet. Kniplinger, i indstillingen hjem har tendens til at blive brugt mere til elegante situationer.

•Measure drop. Køre målebåndet fra toppen af tabellen til den plads, hvor du vil blonder dugen til at falde. At kende de korrekte drop målinger er især vigtigt for blonder duge, fordi i modsætning til solid farvede duge, blonder duge ofte ændre mønster mellem overfladen og drop.

•Tag måling du bestemt i de forrige trin og dobbelt it. Tilføj denne måling til de målinger, du allerede har til bredde og længde eller diameter. Årsagen til fordobling drop måling er fordi længden og bredde begge har to dråber stykket, med en på hver side af bordet.

•Brug målinger fra et rektangulært bord i stedet for en rund eller oval tabel hvis du måler for en blonder dugen, der skal bruges på flere tabeller med flere figurer. Dette er fordi en rektangulær dug kan stadig passe på et ovalt bord, mens en oval dugen ikke passer pænt på et rektangulært bord.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke du er sikker på om dråbe, er der nogle grundlæggende retningslinjer, du kan følge. De mest almindelige mål for en dråbe er omkring 10-12 inches, ifølge linned elskere. For en mere formel drop, ville målingen være mere omkring 30 inches.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com