Sådan måler for en Butterfly stol Cover

March 30

Sådan måler for en Butterfly stol Cover

Sommerfugl stole har en midten af århundredet vintage appel, der er stadig meget populært i dagens møbeldesign verden. Stolen består af en metalramme og et simpelt stykke af tyk, normalt lyst farvet stof, der gør op sin dækning. De kaldes sommerfugl stole fordi coveret ligner formen af sommerfuglevinger, med dens bredeste punkter på toppen og bunden og en indsnævring i midten. For at måle for din egen butterfly stol dække, skal du bruge stol rammen som en guide.

Instruktioner

•Unfold din butterfly stol og udvide fuldt ud. Måle bredden af bagsiden af stolen fra det bredeste område øverst. Standard butterfly stol ryg er 29 til 33 inches lang. Ved måling til din dækning, tilføje 2 inches til din mønster. Dette vil udgøre 1 tommer på begge sider for sømrummene.

•Measure den forreste sæde af stolen sommerfugl på sit bredeste sted. Dette falder generelt et sted i mellem 26 til 29 inches. Igen, tilføje 2 inches i bredden til at dække sømmen kvoter.

•Measure længden af din stol fra toppen af stolen tilbage til forsiden af stol sæde. Brug en fleksibel målebånd, så du kan tegne dukkert midt i stolen. Tilføje en tomme på toppen og bunden for sømrummene.

•PIN et stykke af musselin klud på hjørnerne af din butterfly stol. Spore form af undersiden af hjørne, ved hjælp af stol rammen som en guide. Sommerfugl stolebetræk passer på plads med en lomme, der glider over alle fire hjørner af stolen. Denne lomme bør være omkring 6 inches dyb, så foranstaltning dit hjørne bredde på denne længde. Tilføje en tomme omkring alle sider af lommen fold for din sømme.

•Trace ud af formen på din butterfly stol efter dine mål. Du bør kun nødt til at gøre fem nedskæringer: en til kroppen af stolen og fire individuelle hjørne lommer syet til undersiden af låget.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com