Sådan måler for en grus indkørsel

October 18

Grus indkørsler give et relativt billigt alternativ til en asfalt indkørsel, og er ofte den eneste mulighed i områder, hvor længden af indkørslen er for lang, eller placeringen af indkørslen er bare alt for sen eller vanskelige at nå med traditionelle brolægning udstyr. Dette er sandt i landdistrikterne og for feriehytter og bjælkehuse i bjergene. Før du installerer din grus indkørsel, skal du måle den for at afgøre hvor meget grus til at købe.

Instruktioner

•Measure indkørsel længde ved at placere målebåndet eller andre måleapparat i den ene ende og flytte det til anden enden. Med en traditionel metal målebånd tager dette flere målinger. Bruge en aktiepost til at markere off hver måling. Hvis du har en laser måleværktøj, starter i den ene ende og sigter det mod en post eller en fast genstand i anden enden af indkørslen.

•Measure bredde af indkørsel på det bredeste sted. Hvis grus indkørsel vil bestå af flere tyndere afsnit, tager foranstaltning hver individuelt, bredde og længde af de tyndere dele som separate målinger.

•Skriv ned begge målinger på et stykke papir og formere dem sammen for at få en sidste firkant længde. Hvis du har individuelle målinger, multiplicere længden og bredden af hver sektion separat, og derefter tilføje dem sammen.

•Multiply endelige firkantede optagelser antallet af lagtykkelse for din endelige grus indkørsel firkantede optagelser. For eksempel, hvis grus indkørsel er 550 kvadratfod, og du vil grus til 4 inches tyk, som er typisk en god tykkelse, den samlede firkantede optagelser har ville af.333 gange 550, da 4 inches er.333 fødder.

•Tilføj ti procent eller mere til det endelige areal. Hvis dine målinger kan være slukket på grund af flere kurver i grus indkørsel, tilføje 20 procent bare for at være sikker på du har nok. Du kan bruge enhver ekstra grus til at vedligeholde og genopbygge områder vasket væk ved regn eller tabt til at bære.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com