Sådan måler for en trappe Runner

February 17

En trappe runner kan virkelig forbedre udseendet af en trappe, og samtidig forbedre sikkerheden ved at gøre glider mindre sandsynligt på en glat overflade, træ- eller klinkegulv. Trappe løbere også hjælpe med at fjerne ekkoer og lyde lavet af fodspor, som er særligt gavnligt, hvis trappen er placeret i nærheden af dit hjems soveværelser. Installation af en trappe runner er en forholdsvis nem gør det selv projekt, og det er meget billigere end at ansætte en professionel tæppe installatør til tæppe hele trappen. Det første skridt til at installere en runner er måling af trappen.

Instruktioner

•Measure bredde af trappen (ikke omfatter støbning) og optage denne længde på et stykke papir. Runner du vælger må ikke være bredere end trappe bredde; løberen vil typisk være et par inches smallere end Trappebredde.

•Anbring udgangen af målebåndet på selve bunden af trappen, på det punkt, hvor gulvet opfylder den lodrette del af de første skridt.

•Spørg ven eller familie medlem at holde målebånd ende i stilling, mens du måler trappen. Hvis en anden person ikke er tilgængelig, kan MÅLEBÅNDS ende tapes på plads.

•Sno målebånd rundt hvert trin--op lodret ansigtet af trinnet, rundt i skridt kanten og langs den vandrette del af trinnet. Fortsætte indtil du når toppen af horisontale ansigtet af det øverste trin--dette er hvor løberen vil ende. Bemærk målingen.

•Skriv ned måling på det papir, der er nævnt i trin et. Tilføje ca seks fødder til denne måling for at få den nødvendige længde af løberen. Ekstra tæppe længde vil gøre det muligt for enhver fejl i målingen, og det vil give ekstra runner, der kan bruges til at erstatte en del i tilfælde af, at en del af runner er beskadiget i fremtiden.

Tips & advarsler

  • En genvej indebærer måling af højde og dybde af en trappe og derefter multiplicere det af det samlede antal trin på trappen. Men du skal bruge denne metode for en trappe i en ældre hjem, da størrelsen på hvert trin tendens til variere i et ældre hus. Hvis trappen omfatter en landing, måle trappe i to sektioner: en del strækker sig fra bunden af trappen til bagvæggen af landing; den anden sektion strækker sig fra landing væggen, der vender den anden del af trappen og op til den lodrette ansigt af det øverste trin.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com