Sådan måler for en udskiftning Toilet

September 28

Et nyt toilet kan sætte fut i dit badeværelse, men kun hvis det passer. Ingen ønsker at købe et helt nyt toilet og slæbe det hjem blot for at finde det ikke passer til badeværelset. Ved at måle din gamle toilet "uslebne-in" afstand før du køber en ny, kan du sikre dit nye toilet vil passe ordentligt. Du kan lære hvordan man kan måle dit toilet i bare et par hurtige skridt.

Instruktioner

•Locate skabet bolte på din gamle toilet. Også kaldet hold-down bolte, disse er i bunden af toilettet og montere toilet på gulvet. Afhængigt af dit toilet, kan du have én eller to bolte på hver side.

•Measure din gamle toilet's "rough i," som er afstanden fra afløbsrør til bagvæggen bag toilettet. Husk ikke at medtage baseboard tykkelse i dine måling. Brug din målebånd til at bestemme afstanden fra væggen bag toilettet til midten af en af de skab bolte. Hvis du har to skab bolte på hver side, måle til midten af det bageste bolt. For de fleste toiletter er denne afstand 12 inches. Du nye toilet skal matche dine gamle toilet ru i.

•Measure afstand fra skabet bolte til bagsiden af tanken om din ønskede toilet. Dette giver dig længden på bunden af dit nye toilet. Sammenlign denne ru i måling af din gamle toilet. Hvis bunden af dit nye toilet er lig med eller mindre end din gamle toilet ru i, bør du har ingen problemer med at gøre den nye toilet passer.

•Measure fra siderne af skabet bolte til sidevæggene eller andre objekter i dit badeværelse. Dette giver dig mængden af side til side clearance du har til dit nye toilet. Bare fordi boltene kan linje op på dit nye toilet, betyder ikke, det vil faktisk passe ind i rummet, så sørg for at tage denne måling.

•Decide mellem en rund eller aflang skål. Hvis du har et lille badeværelse, stick med en rund skål som aflange skåle er typisk omkring 2 inches længere end en rund skål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com