Sådan måler for forsænket belysning

November 5

Sådan måler for forsænket belysning

Ifølge belysning turistattraktion bruges forsænket belysning i vid udstrækning til at supplere den belysning, du allerede har i dit hjem. Der er flere Belysningseffekter kan du opnå gennem installere forsænket lys. Generel belysning bruges til lys store områder som køkkener eller levende områder, mens accent belysning bruges til at henlede opmærksomheden på et bestemt objekt på væggen eller en værdsatte kunstværk. Væg vask kan gøre et område føler større af belysning store vidder af væggen, mens græsning bruges til at oprette en dramatisk effekt ved afskygning objekter langs tekstureret vægge. For at opnå hvert af disse lyseffekter, skal du tage forskellige målinger for din forsænket belysning.

Instruktioner

•Locate dit loft strøer, ved hjælp af en stud finder derefter markere dem med tape eller stifter.

•Start din måling for forsænket belysning i det ene hjørne af dit værelse ved hjælp af et målebånd til at måle 4 fødder fra den ene væg og 4 fod fra den tilstødende væg. Markere loftet hvor de to målinger mødes. Du skal muligvis justere denne måling af et par inches bør det falder på et loft tværbjælke.

•Locate i midten af din første forsænket lys beliggenhed og foranstaltning 4 fødder fra din første forsænket lys beliggenhed til centrum af din anden forsænket lys beliggenhed. Mål hver 4 fødder der efter for almene formål belysning.

•Measure langs væggen hver 24 til 30 inches til en væg, vaskemaskine effekt. Start fra din hjørne og måle 24 til 30 inches fra den ene væg og 24 til 30 inches fra den tilstødende væg, mærkning, hvor disse to målinger mødes. Du vil kun måle langs væggen og ikke hele det hele loftet som du ville gøre med almindelig belysning.

•Start på dit hjørne og foranstaltning 6 til 12 inches fra den ene væg og 6 til 12 inches fra den tilstødende væg og mark blev disse to målinger mødes. For en mur græsning virkning, starter på din første placering og derefter måle 12 til 18 inches langs væggen for hver ekstra lys placering.

•Measure for forsænket accent belysning. Find midten af objektet du ønsker at accent og måle fra væggen over midten af objektet og markere dine lys placering 18 til 24 inches fra væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com