Sådan måler for Sod

September 28

Sådan måler for Sod

Lige når du troede, du ville aldrig bruge de formler, du har lært i geometri, kommer der et projekt hvor du skal måle område. Spadestik græs gør en hurtig og nem græsplæne, men det er dyrere end såning. Den bedste måde at gøre det omkostningseffektivt er at minimere affald og den eneste måde at gøre det er at sørge for du kun bestille det beløb, du har brug for. Præcise målinger og lidt matematik knowhow vil give dig det korrekte område, der kræver dækning. God byggemodning og ordentlig græs udvalg vil skabe en smuk og langvarig græsplæne.

Instruktioner

•Measure på tværs af bredden af rummet og længden af rummet. Det er nemmest, hvis det er et rektangel eller kvadrat. Alt du skal gøre for at finde området er multiplicere længde gange bredde. Holde en skriftlig log over hver plads område, hvis du sodding hele ejendommen. Ved udgangen kan du tilføje det til finde det samlede areal.

•Find arealet af en cirkel ved at måle halvvejs over til centrum. Du kan også måle hele vejen på tværs af cirklen og tage halvdelen af denne måling. Derefter square resultatet. Endelig, formere pladsen ved 3,14 eller det almindelige nummer for pi. For eksempel: cirklen er 10 fod over. Halvdelen er 5. Kvadratet på 5 er 25 og 25 gange 3.14 er 78.5, som er arealet af en cirkel.

•Calculate området i en retvinklet trekant, der er en med en 90-graders vinkel, hvis nødvendigt. Formere længderne af de to korteste sider og derefter dividere dette tal i halve. Dette er området i en retvinklet trekant.

•Tilføj områder af to ret trekanter sammen for at finde det samlede areal af en trekant, der har ingen 90-graders vinkel. Dybest set, skæres den mærkelige trekant i halve, så der er to trekanter med rette vinkler. Finde ud af deres vinkler ved at multiplicere længderne af de to korteste sider og dividere med 2. Tilføje områder af to ret trekanterne sammen for det samlede areal.

•Hold noter som du går. Når du har fundet inden for alle de rum, du vil være æglæggende sod, tilføje dem op sammen. Dette er din samlede areal for sod. En palle med sod dækker 450 kvadratfod. Opdele dit samlede areal af 450 til at bestemme, hvor mange paller af sod på bestilling.

Tips & advarsler

  • Du kan få en nogenlunde præcis måling uden et målebånd ved at vandre i området. De fleste mennesker har fødder, der er tæt på 12 inches eller en fod lange. Gang område hæl til tå og tælle antallet af trin. Dette er din måling for længden. Følg formler for forskellige-formet rum.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com