Sådan måler for Tile Installation

April 13

Sådan måler for Tile Installation

Før du installerer flise, købe de rigtige mount af materiale. En flise job bør have tilstrækkeligt materiale til at dække overfladen, med en lille smule ekstra i tilfælde af affald eller brud. Ikke at have nok materiale kan pludselig male et job at stå og forårsage en masse penge i tabte tid og forsinkelser. At have for meget materiale kan også være problematisk. nogle typer af fliser er lavet på bestilling efter et job og er derfor ikke retur hvis over bestilt.

For at sikre, at den rigtige mængde af flise er bestilt til enhver opgave, er det første skridt ordentlig måling.

Instruktioner

•Divide område at være flisegulv i stykker, der kan måles let. Det betyder måling af hver brusebad væg adskilt fra næste, samt bruser floor, badeværelsesgulvet og alle andre områder. Hvis gulvet i rummet har en masse løbe eller vinkler, firkantede off så mange områder som muligt; alle brikkerne vil blive tilføjet sammen i sidste ende at gøre den sidste måling.

•Measure længde og bredde af hvert område i inches. Multiplicer de to målinger sammen og dividere med 144 at få antallet af kvadratfod behov for felt flise.

For eksempel, hvis et brusebad mur måler 52 tommer bred og 84 inches høj, ville mængden af kvadratiske optagelser til denne væg være 30,33.

•Tilføj alle sammen områder. For eksempel, hvis flisebelægning et brusebad med tre vægge, finde det areal for hver væg og læg dem sammen til det samlede antal.

•Tilføj yderligere materiale til affald. Hvis materialet har ingen mønster og er ikke en vanskelig at arbejde med sten, som skifer, tilføje 5 procent ekstra materiale. Hvis materialet bliver lagt i et mønster, som en diagonal eller en multi stykke mønster, eller hvis materialet er tilbøjelige til at knække, tilføje i yderligere 20 procent af materiale til affald.

•Measure for accent fliser og bullnose ved at måle den lineære optagelser af området for at være flise i inches, og derefter dividere dette nummer af 12. For eksempel, hvis en grænse vil være lagt omkring Brusevægge og væggene foranstaltning 52 af 52 36 inches, bliver mængden af lineære optagelser til grænsen 11.66. Runde op til nærmeste hele foden og tilføje én ekstra stykke for brud. Så i dette eksempel skal du 13 lineær fødder til border bruseren.

Tips & advarsler

  • Det er altid en god idé at have en ekstra kasse med fliser og en eller to ekstra stykker af grænsen på hånden, når jobbet er fuldført. Hvis reparationer skal gøres ned ad vejen, vil denne ekstra fliser være yderst gavnligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com