Sådan måler for Trim Molding

February 2

Sådan måler for Trim Molding

TRIM støbning kan afslutte udseendet af et vindue, dør eller værelse. Få de korrekte målinger for trim støbning er vigtigt, fordi de fortæller dig, hvor meget trim molding du skal købe, samt hvor du kan foretage nedskæringer på støbning. Når du måler for trim, altid dobbelttjekke dit arbejde. Mål engang og derefter måle igen for at sikre du fik en nøjagtig måling. Dette vil holde dig fra et uheld skære trim støbning i det forkerte sted.

Instruktioner

•Decide på et sted at begynde måling for trim støbning. Det er nemmere at måle fra venstre mod højre, så vælg et sted i rummet og måle med uret rundt om døren, vindue eller værelse.

•Begin måling for trim støbning. Foranstaltning for første længden af trim molding med et målebånd. Nedskrive måling på et stykke papir. Hvis det er nødvendigt, har en partner eller ven holde én side af målebåndet, mens du måler fra anden siden af målebåndet. Gentag med resten af målingerne. Prøv at tage måling til inden for 1/16th af en tomme. Skrive hver måling på papiret. Label hver måling, så du kan overføre det til den trim molding, når du begynder at skære molding til størrelse.

•Tilføj sammen de forskellige målinger på papir til at komme med en sidste måling. Det er også nyttigt at føje 10% til den sidste måling for at tage højde for fejl i skæring. Denne endelige tal vil fortælle dig hvor meget trim molding du nødt til at købe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com