Sådan måler for vindue behandlinger

August 25

Måling for nye forhæng og window behandlinger er afgørende for at lade dem passe perfekt, uanset om du køber klar gjort, sy dem selv eller få dem brugerdefineret gjort. Når du måler mere end ét vindue, måle begge, selvom de synes at være af samme størrelse. Tegne en skitse af din windows og skrive målinger for hvert vindue på din skitse. Brug altid et metal målebånd til at få den mest nøjagtige måling.

Instruktioner

•Measure til persienner og romerske nuancer ved at måle indvendigt bredde på vindue fra venstre inde til højre inde. Tage denne måling fra tre forskellige områder, først nær toppen, andet nær centrum, og tredje et par inches fra karmen. Bruge den bredeste måling. Måle højden fra top inde til toppen af i vindueskarmen. Runde fraktioneret målinger op til det nærmeste 1/8 af en tomme.

•Measure til forhæng ved at måle udefra venstre i vinduet trim til højre uden for. Tilføj 4 inches bredde måling til forhæng stangen til at udvide 2 inches forbi vinduet trim på hver side. Måle højden til toppen af gardiner rod, hvis installeret. Hvis gardiner stang ikke er installeret, foranstaltning 4 inches over vinduet trim. Standard draperier længder er 63 inches og hænge til bunden af vindueskarmen, floor længde gardiner den standard længde er 84 inches. For gardiner, pool på gulvet, er den standard måling 95 inches.

•Width måling for Cafe gardiner er fra indersiden af vinduet fra højre til venstre for inden installation. For installation uden for vinduesrammen, måle fra uden for vinduet trim og tilføje 4 inches. Højde for Cafe gardiner er målt fra toppen af bunden vinduesrammen til vindueskarmen. Afsnittet omhæng af Cafe gardiner er normalt færdige fra 12 til 22 inches.

•Width måling for top behandlinger, kapper og gesims bestyrelser er bredde måling fra ydersiden til uden for vinduet trim og tilføje 8 inches for at give dækning af gardiner hardware. Højde målinger for top behandlinger varierer, men er normalt færdige på 1/4 af den færdige højde af gardiner, de dækker.

•Den samlede længde af tørklæder er højden af right side af vinduet plus bredden plus højden på den venstre side af vinduet. Tørklæder generelt køre lidt længe om at give mulighed for draping over midten af vinduet.

Tips & advarsler

  • Husk på at vindue behandlinger kan være installeret bredere og højere end målingerne af vinduet, eller endda fra loftet.
  • Brug altid et metal målebånd til at få de mest præcise målinger.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com