Sådan måler hjul

August 5

Hjul og drejelige hjul, gøre tunge møbler og besatte stole bevæge sig let i enhver retning. Caster hjul er normalt lavet af plastik, der ikke varer så længe som møbler, så erstatter hjul er uundgåelig. Den eneste måling, anses af mange caster virksomheder er caster stilken. Hvis du kun udskifter en ud af fire eller fem hjul, skal caster hjul højde også betragtes. Find den rigtige erstatning caster størrelse ved at måle en af hjul på dine møbler.

Instruktioner

•Find højden af caster hjul fra gulvet til toppen af kerne på caster stænglen. Placere et plastikkort parallelt med gulvet fra toppen af stilken kerne til kanten af caster hjul. Læg en lineal mellem gulvet og kortet for at måle hjul højde.

•Indstil stilk længde møblerne kan modtage, ikke længden på den nuværende caster stammer. Sæt en blyant i hullet for en caster, viskelæder ende først. Skubbe blyanten, indtil det stopper mod bunden af hullet. Markere blyant halsen på kanten af hullet med en pen. Fjerne blyant og foranstaltning fra spidsen af viskelæderet at varemærket blæk på blyant til at afgøre, hvor dybt hullet er for at modtage en caster stilk.

•Measure ikke-threaded caster stilk diametre med skruenøgler. Tre typer af stilke på hjul er greb-hals stilke, greb-ring stængler og gevind stængler. Placer en tidsubegrænset, eller boks, skruenøgle omkring midten af en greb-hals eller greb-ring stilk til at måle dens diameter. De to fælles målinger er 3/8 tommer og 7/16 tommer, så en af disse to skruenøgle størrelser skal passe stilken netop.

•Measure de ikke gevind stilk huller i dine møbler med borehoveder til at finde stamceller diametre. Indsæt en 3/8- eller 7/16-inch boret ind i hullerne, der modtager caster stængler. Bitstørrelse, der passer i hullet med et minimum af "play"--vrikke værelse--er stænglen diameter størrelse.

•Tag hjul med gevind stilke til en hardware butik eller hjem forsyning center for at finde stamceller måling. Twist nødder over stilken, indtil en passer. Brug mærket måling af montering nødder som måling af din gevind stilk caster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com