Sådan måler kvadratfod for et køkken Counter Top plads

September 28

De materielle og labor omkostninger ved en køkken bordplade er typisk baseret på området i køkkenbordet. Uanset om du bestiller en præfabrikerede sten eller laminat bordplade, eller anslå mængden af flisebelægning materialer du skal bruge, bestemme området af køkkenbordet i kvadratfod er det første skridt i projektet. Formlen bruges gælder til køkken bordplader af enhver form, samt øen bordplader.

Instruktioner

•Measure dybden af den foreslåede køkkenbordet, fra bageste væg til den forreste kant, og registrere denne måling i tommer som dimension "A." Køkkenbordet dybde kan estimeres som dybdedimensionen underskabe plus ca 2 inches for en standard køkkenbordet udhæng.

•Measure længden af den første del af køkkenbordet, fra en ende på en indvendig væg hjørne hvor afsnittet måles møder afsnittet vinkelret på køkkenbordet. Registrere denne måling som dimension "B."

•Indstil området i afsnittet køkkenbordet ved at multiplicere dimension "A" i inches med dimension "B" i inches til at beregne den samlede kvadrat inches af afsnittet. Del det samlede antal af 144, antallet af kvadrat inches i en firkantet fod, for at bestemme kvadratfod i området.

•Gentag trin 1-3 for at definere området af nogen specifik rektangel af plads på køkkenbordet, at gøre visse ikke at overlappe et område, der tidligere målte.

•Tilføj beregningen af samlede areal for hver sektion af køkkenbordet sammen for at bestemme den samlede firkantede optagelser af området køkkenbordet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com