Sådan måler lysintensitet

April 18

Film og fotografi kræver særlige mængder af lysintensiteten. En lysmåler, også kendt som en footcandle meter, kan bruges til at måle den "footcandle" eller "lux," "lumen" og "candlepower" af lys. Disse målinger vil hjælpe dig med at justere din flash, kamera og belysning blænde for hvor meget lys du ønsker i dit billede. Hvis du ikke har en lysmåler, kan du måle lys intensitet ved hjælp af en meter pind, som let intensitet afhænger af formen af lyskilden og retninger mod som det udstråler lys.

Instruktioner

Foranstaltning lysintensitet bruge en lysmåler

•Betjen mængden af lys, der kommer ind i dit område. Sollys kan variere og give dig resultater, unøjagtige, ubalanceret.

•Brug jeres lys meter til at måle det indfaldende lys, som består af lys der falder på et objekt direkte fra lyskilden. Måle afstanden fra din lyskilde til din primære objekt ved at holde din lysmåler i stien af lys som tæt på din primære objekt som muligt.

•Measure for reflekteret lys, som består af ekstern lys, der indirekte lyser et objekt. Hold din lysmåler som tæt på objektet, som du kan. Læsning på din måleren vil fortælle dig hvordan belyst og lys-reflekterende objektet er.

Foranstaltning lysintensitet ved hjælp af en Meter pind

•Indstil watt lyskilde som du nødt til at måle lysstyrken. Dette er typisk på pæren.

•Anvend en meter pind til at bestemme afstanden mellem din lyskilde og et objekt i metriske enheder. Konvertere denne værdi til meter. For eksempel, hvis lysintensiteten er 64 centimeter fra lyskilden, er lysintensiteten 0,64 meter. Dette nummer er lys omkring lyskilden kuglens radius.

•Indstil overfladearealet af en kugle af lys, nu hvor du har kuglens radius. Overfladearealet af en kugle er 4 (pi) r ^ 2, hvor er = radius. I dette eksempel udbytter cirklens radius af 0,64 meter ca 5.15.

•Divide den pære effekt af den værdi, du fik i trin 3. Dette vil give dig den lysintensitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com