Sådan måler Pergo gulv

January 18

Pergo er et bestemt mærke af trægulve. Det markedsfører og sælger stil parketgulve, der enten naturligt træ eller træ-laminat erstatning. Du bliver nødt til at præcist at måle hvert værelse og tilstødende rum hvor du planlægger at installere Pergo gulv. Pergo sælger sine gulve i pakker, der har specifikke kvadratfod dækning til gulve. Du kan måle gulvet selv og tage disse målinger med dig, når shopping for gulvbelægning. Dette vil give dig en ballpark tallet for de samlede omkostninger ved projektet.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af enkelte værelse med et målebånd. Hvis et rum er en ulige form, opdele rummet i rektangler og måle hvert rektangel. Tage yderligere målinger (længde og bredde) for andre områder, der er knyttet til rum, såsom toiletter eller post måder.

•Multiply målinger af hver rektangel og tilføje dem sammen for at få samlet kvadratfod. Tilføje 10 procent til dette tal for ekstra eller udskiftning materiale.

•Divide figur af den kvadratiske fod dækning noteret på boksen Pergo gulv. Der vil hjælpe dig bestemme hvor meget gulvbelægning, du har brug for.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com