Sådan måler Plumb på en snoet stråle

October 14

Sådan måler Plumb på en snoet stråle

For at holde et værelse og en bygning square, bruge arkitekter og bygningsarbejdere niveauer for at sikre at bjælker og andre objekter er plumb under og i hele byggeriet. Bliver en stråle ud af plumb, vil det påvirke andre bjælker og dermed påvirke den strukturelle kvalitet af en bygning. Hvis du er ny til opførelsen, kan du lære at bruge en plan til at måle plumb af en snoet stråle på et par let at følge trin.

Instruktioner

•Rengør området omkring den snoede stråle, ved hjælp af en kost, butik vakuum eller endda dine hænder. Hvis du placerer dit niveau på en rodet service, kan det påvirke læsning på din snoet stråle.

•Butt din plan mod de snoede stråle. Fordi din stråle er snoet, vil plan højst sandsynligt ikke sidde flush mod din stråle. Skyl bunden af stråle med niveauet og lade toppen af strålen og niveau sit un-flush.

•Læs dit niveau. På flere steder på dit niveau, bør du bemærke vandrette og lodrette rør, der har en lille boble inde i dem. På rør er der også to linjer. Når boblen sidder perfekt center i mellem de to linjer, er din stråle plumb. Kig på dine rør til får en læsning. Hvis du måler for plumb på en lodret bjælke, bruge den vandrette rør på dit niveau for din læsning, og hvis du måler på en vandret bom, bruge den lodrette rør. Hvis boblen sidder udenfor linjerne, skal du justere din stråle for at gøre din stråle plumb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com