Sådan måler stakken for Traverse gardinstænger

August 28

Sådan måler stakken for Traverse gardinstænger

"Stable", eller "stack-back," er den term, der anvendes til at beskrive mængden plads, der kræves ved siden af et vindue til gardiner, i fuld-åben stilling, til at hænge helt ud af vinduet. Forståelse af stakken er afgørende for opbygningen af en-vejs trække gardiner for glidende terrassedøre eller skab åbninger og for at sikre, at stuen gardiner blande sig ikke med den smukke udsigt. Stakken er ikke målt for en rod, det er målt til vinduet, og stang-måling er baseret på denne beregning. Såfremt en illusion af et bredere vindue, er stakken beregnes baseret på området, der dækkes. Traverse stænger er ledningen-drevet stang-systemer, der er købt baseret på åbning, det enten delt eller en-vejs draw.

Instruktioner

•Measure bredden af vinduet eller området, der dækkes, fra venstre mod højre. udenfor rammen uden for rammen.

•Decide hvordan gardiner vil åbne. Er tre indstillinger: alle til venstre, alle til højre eller center spildt med halv stabling højre, halvdelen tilbage. Bør overvejes til tilstødende vægge, lyskontakter, gulv registre og retning af døråbninger, hvis det er relevant.

•Indstil slags gardiner for vinduet. Gardiner er enkelt-lags vindue belægninger og typisk er konstrueret til to og halvdelen til tre gange mæthed. Fylde er forholdet mellem vinduesbredde til stof inden opførelsen. Gardiner er gardiner med foring og er typisk opbygget fra to til to og en halv gange fylde. Hvis forhæng blackout-foret og interlined, er fylde sjældent mere end to og en halv gange. Sheers er sjældent mindre end tre gange fylde, men er ikke foret. Den mere stof og bulk i gardiner, de mere plads de kræver for stakken tilbage.

•Calculate 20 procent af vinduesbredde til gardiner, der enten op til to - og en - halv gange fylden i en let til medium-vægt stof eller sheers på tre gange fylde. For eksempel, hvis vinduet er 100 inches lang, vil gardiner, på minimum fylde og en letvægts stof, kræve 20 inches for stak tilbage til en center split; 10 inches på hver side af vinduet. Stangen kræves ville være 120 inches lang. Hvis systemet skal være envejs draw, ville kræves som minimum være 20 inches i stakken-tilbage side, og en yderligere 6 inches på anden siden for regnskabsafslutning. Den samlede stang længde ville være 126 inches.

•Calculate 25 procent af vinduesbredde til gardiner, der er foret eller højere fylden. For eksempel, et vindue af 100 inches, med gardiner på to - og en - halv gange fylde og foret med blackout foring, ville kræve en stang 125 inches bred til center split og 131 inches for en envejs tegne.

Tips & advarsler

  • Hvis gardinerne er at være envejs uafgjort, sikre, traverse stangen valgt har parentes, der ikke forstyrrer bevægelse af gardiner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com