Sådan måler til en Mortise dør knop

December 3

En standard målebånd kan bruges til at måle en dør til en mortise dør knop. Udtrykket "mortise" refererer til den plade, der er installeret på din dør, i stedet for de faktiske knopper der ligger på for- og bagside. Måling af indebærer at finde placeringen af denne plade. Dette kan hjælpe med at sikre, at du installerer din mortise dør knop i passende placering for at maksimere effektiviteten.

Instruktioner

•Measure bredde i inches, af døren ved hjælp af et målebånd. Fordi mortise dør knop plade er designet til at hvile på siden af selve døren, er denne bredde måling vigtigt. Skriv nummeret ned. Dette nummer tillader dig at købe en mortise dør knop sæt med en plade, der vil passe komfortabelt på din dør.

•Measure siden af døren fra bunden til den cirkelformet hul skåret i siden af døren. Dette hul kaldes "cross bar" hullet, og det er del, hvor den faktiske lås fra dør knop forbinder med din væg, når døren er lukket og låst. Skriv nummeret ned. Dette vil også være højden hvor den ledsagende mortise plade skal installeres på din dørkarmen. Det på døren og plader på rammen interconnect med hinanden når døren er lukket og låst.

•Measure diameter af cirkulært hul skåret i siden af døren. Dette hul skal være en perfekt cirkel, er dette tal afstanden hen over midten af cirkel fra den ene side til den anden. Skriv nummeret ned. Dette tal vil tillade dig at købe en mortise dør knop sæt med en plade hul perfekt formet og dimensioneret for hullet i din eksisterende dør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com