Sådan måler til en ny gårdhave døren

June 30

Sådan måler til en ny gårdhave døren

Terrassedøre kan skabe en varm, indbydende miljø for både kontoret og hjemmet. Tilføje en ny gårdhave døren kan dramatisk forbedre udseendet af dit miljø. Den mest populære type af gårdhave døren er fransk dør. Denne type generelt åbnes på ydersiden og er lavet med træ og glas, som er dekorative og funktionelle samtidig. Når du installerer en ny terrasse dør, nøjagtig måling er nødvendig for at få de bedste resultater.

Instruktioner

Sådan måler til en ny gårdhave døren

•Tag en grov måling af din nye terrasse dør. Brug en metal tape til at måle vandret fra en stud til den anden. En anden måde er ved at måle en gammel gårdhave døren. Gøre dette ved at måle på indersiden af dørkarmen fra side til side. Tilføje 2 flere inches til denne måling.

•Measure højde for din nye terrasse dør. Åbningen af døren skal måles fra den øverste ramme ned til bunden inde område af patio rammen. Måle midten og venstre side af døråbningen. Vælg den mindste måling og trække 1/2 tommer fra det.

•Tag bredden af den nye døren ved at måle fra venstre til højre for den øverste ramme, gårdhave. Også, den midterste del og den nederste åbning. Bruge den mindste måling til bredden. Holde disse målinger skrevet for nøjagtighed.

Tips & advarsler

  • Brug altid et metal målebånd til nøjagtig måling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com