Sådan måler Toilet flise nedskæringer

December 5

Flisebelægning et badeværelsesgulv får lidt kompliceret rundt på toilettet, men ikke så kompliceret, som du måske tror. Når du fjerner toilet (en nødvendighed, før du kan flise) vil du opdage at det eneste reelle obstruktion er et drænhul i sal på størrelse med en lille middagstallerken, som kan være navigerede ved simpelthen sporing form af afløbet på fliserne, så skære dem. Toilettet vil gå oven på fliser, der helt dækker afløbet område, hvilket betyder nedskæringer omkring afløbet ikke behøver at være perfekt.

Instruktioner

•Tag på toilettet. Med din kridt snapline, opdele hele badeværelsesgulvet i fire sektioner, med to krydsende linjer løber hen over gulvet fra midten af hver span af væggen.

•Lay dine fliser fra skæringspunktet af linjerne, sprede ned thinset mørtel med en indskåret murske og trykke på fliser i sted sammen med linjerne. Bygge ud over gulvet. På toilet afløb, installere din fulde fliser omkring afløbet så tæt som du kan uden at røre den, giver det en firkantet omkreds. Lad fliser sæt natten over.

•Without mørtel, sæt fuld fliser inden firkantede fliser du bygget op omkring toilet afløb. Sæt dem som om der er nogen afløb der, så de dækker det. Holde fliserne fordelt konsekvent med de andre, så du kan se en kurve over afløbet i mellemrummene mellem fliserne.

•Med din blyant, trace kurver af toilettet afløb på at toppe af fliser, men sørg mærker omkring 1/4 tomme uden for den egentlige kurve.

•Tag dine fliser fra gulv og skåret ud kurver på din stang-stil fliser så. Angive fliserne i mørtel omkring toilet afløb.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du skærer dine fliser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com