Sådan måler tromme lampeskærme

June 28

Sådan måler tromme lampeskærme

Lampeskærme blødgøre blænding fra lyskilder samt tilføje farve og stil til et værelse. Gamle lampeskærme kræve undertiden udskiftning eller du måske ønsker at få nye lampeskærme til at ændre udseendet af et værelse. Det er vigtigt at få ordentlige målinger for en udskiftning lampe skygge, så det passer til lampen. Tromlen lampeskærme er sandsynligvis den mindst vanskeligt at måle. Tromlen lampeskærme er normalt den samme størrelse i begge ender. Måling af tromlen lampeskærme til udskiftning kræver ikke en vinkel måling for flare ligesom nogle andre typer af lampeskærme.

Instruktioner

•Tag lampe skyggen fra lampen. Nogle nuancer har en lille møtrik fastgørelse dem til lampen, og andre bruger en fjederbelastede klip, der glider over pæren. Skriv ned på et stykke papir hvilken type stik din tromme lampe skygge bruger.

•Sæt ene ende af målebånd over den ene side af toppen af tromlen skygge. Udvide målebånd direkte over til modsatte uden for kanten. Nedskrive målingen som top diameter. Måle bunden diameter på samme måde. Selv om det er en tromme nuance, kan der være en lille afvigelse. Nedskrive målingen som bunden diameter.

•Reposition slutningen af vandhanen måler på den øverste kant af tromlen lampe skygge og foranstaltning lige ned til den nederste kant. Nedskrive denne måling som dybden af skyggen. Denne måling er også brugt til at bestemme Skråkant, hvis bunden diameter er lidt større.

•Measure afstanden mellem toppen af tromlen lampe skygge udlæg og toppen af skyggen. Denne måling er nødvendig for at fastslå, hvor meget af en vinkel center stykke skal være på for den nye lampe skygge. Nedskrive målingen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com