Sådan maling og bejdse sort møbler

September 13

Sådan maling og bejdse sort møbler

Alt går med sort. Denne regel gælder for tøj og møbler. Den masse appel af bejdset eller lakeret sort møbler er at du kan sætte enhver farve pude, dug eller Kina mønster ved siden af din sorte møbler, og det vil se fantastisk. Sort maling eller pletten er også en god måde at tage et rum fuld af ukurante møbler stykker og gøre dem alle ser ud som de hører sammen. Komme ud af sort maling eller pletten og forvandle din forkerte værelse til en designer Vis sted.

Instruktioner

•Tag på gummihandsker. Rens møblerne med trinatriumphosphat (TSP). TSK vil fjerne al fedt og snavs fra møbler. Køb TSP i samme midtergangen som de andre rengøringsmateriel på din hardware butik.

•Sand overfladen af møbler med medium sandkorn sandpapir. Anvende blide tryk til let scuff furniture's overflade. Dette vil skabe tekstur og vil gøre det muligt malingen til at overholde møblet. Hvis du planlægger at plette dine møbler, fortsætte med at slibe indtil alle spor af gamle færdig er fjernet. Farvning kræver, at møblerne er nøgne træ.

•Til farvning, skifte til fine sandkorn sandpapir. Sand genstand, indtil træet er glat og fri for små ridser. Tørre væk slibning støv med en fugtig klud. (Spring dette trin, hvis du planlægger at male møbler.)

•DIP en klud i sort pletter og tørre en lys frakke af det på møblerne. Tørre væk eventuelle overskydende pletten med en separat ren klud. Fortsætte med at anvende pletten, indtil du har dækket det hele stykke. Tilføje flere jakke af pletten til at uddybe finish. (Spring dette trin, hvis du planlægger at male møbler.)

•Paint møbler med god kvalitet akryl maling. Dyp en lille trim pensel i maling og anvende maling på hjørnerne og riller, som ikke kan nås med en rulle. Dyp en 4-tomme skum rulle ind i paint, rullende gennem malingen til at fjerne overskydende fra roller pensel. Male alle flade områder af møbler med en glat skum rulle til at fjerne maling sømme og penselstrøg. Påfør to eller tre lys lag af maling, så hver frakke til tørre at røre før du anvender næste. Tillad slutpuds tørre to til fire timer. (Spring dette trin, hvis farvningen din møbler.)

•Coat møbler med en urethan topcoat. Anvende toplak fra toppen af møblerne arbejder nedad. Tillad topcoat til tørre natten over.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com