Sådan maling sprøjt gulvtæppet

March 23

Sådan maling sprøjt gulvtæppet

Splatter maleri, også kaldet drop maleri, er en metode til løst spredning maling på en overflade. Denne teknik blev populariseret af Jackson Pollock, en New York baseret kunstner, der blev verdensberømt i slutningen af 1940 ' erne. Bruge permanente maling, når splatter maleri sikrer et produkt, der vil modstå vand, hvilket gør teknikken passende til at skabe one-of-a-kind gulvbelægninger.

Instruktioner

•Tape avis eller plastfolie over områder, som du ikke vil have malet. Fjern smykker fra hænder og håndled og være sikker på at bære tøj, du ikke har noget imod at få beskidte. Latex og akryl maling vil ikke vaskes ud af tøj.

•Pour maling i containere. Akryl maling skal fortyndes med vand.

•DIP en pensel i maling, hold det lige ud foran dig og fan børster dig med anden hånden mod underlaget. Afhængig af størrelsen og placeringen af dit tæppe, kan du være i stand til at gå hele vejen rundt om det og distribuere maling fra alle sider. Hvis du er splatter maleri et tæppe, der allerede er installeret, vil du stå på gulvtæppet og arbejde baglæns, så du ikke træde på de områder, som du allerede har malet.

•Fortsæt dypning og sprøjt med forskellige farver. Hvis du bemærker farver at få mudret, stoppe og vente mindst en time for maling tørre før dryp og sprøjt nye lag.

• Lad den malede løber tør for mindst 48 timer før gå på det eller markedsføring møbler. Denne gang vil variere afhængig af temperatur og luftfugtighed i rummet. Det kan virke tør at røre inden da, men kunne stadig være klistret, hvis vægt er anvendt.

Tips & advarsler

  • Sørg for at vaske pensler straks efter brug; Hvis akryl eller latex maling er lov til at tørre på pensler, vil de blive ødelagt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com