Sådan Marbleize Faux gulve

January 29

Sådan Marbleize Faux gulve

Udseendet af marmor gulve i dit hjem kan tilføje en følelse af stil og raffinement til ethvert rum. Mens dit budget ikke kan være parat til at installere faktiske marmor, kan du bruge maleteknikker til at skabe en imiteret marmor look på dit gulv. Som du forberede sig til marbleize faux gulve, planlægger at have en hel weekend, hvor ingen vil har brug for plads du arbejder på og holde kæledyr fra kommer ind i lokalet.

Instruktioner

•Rub sandpapir over gulvet let at scuff overfladen uden ridser i gulvet. Vakuum gulvet til at løfte slibning partikler. Fortynd ¼ kop af flydende vaskemiddel i en gallon af varmt vand. Tørre gulvet ned med en svamp til at rydde væk enhver snavs eller snavs. Give ordet til at tørre helt.

•Køre den 1-tommer bred maler tape langs bunden af hver væg som tæt på gulvet som muligt uden tape på gulvet. Paint over hele gulvet ved hjælp af din creme farvet underlak latex satin glans gulv maling og en standard paint roller. Tillad base tørre i to timer. Male en anden frakke og lader det tørre i fire timer, eller indtil ikke længere tacky.

•Break op udseendet af "marmor" for større gulvarealer til at gøre det ligner individuelle plader, hvis det ønskes. I så fald køre 1/8-inch bred tape vertikalt og horisontalt over gulvet for at bryde området op i lige store dele, fx 6-fods firkanter eller 4-af-6-fods rektangler.

•Mix i en beholder en del af din base coat latex maling og fire dele af en af dine latex glasurer. Oprette 1 til 4 forholdet mix i en anden beholder med dine andre glasur farve. Hæld hver glasur mix i individuelle maling bakker og placere grundfarven i en tredje bakke.

•Applicer tre forskellige farver på gulvet ved hjælp af svamp ruller eller hav svampe i tilfældige mønstre, arbejder med base farve kun halvt så meget som de to glasurer. Arbejde rullerne på 45-graders vinkler for at oprette marmor drift mønstre, skiftevis den retning, du arbejder i mellem plader.

•Work i mindre områder ad gangen startende i det ene hjørne og arbejder mod en dør eller langs en tapede off "slab" ad gangen, så malingen bliver våd, mens du arbejder. Undgå arbejder inden for tungt eller vil du begynde at blande maling farver og ender med et mere ensartet udseende i stedet for broget colorations.

•Blot over de våde maling med en lammeuld pad til at blødgøre nogle områder og med en sammenkrøllet plastikpose omkring andre til at oprette skarpe linjer. Fortsætte med at anvende maling og glasur blandinger over gulvarealer efterfulgt af duppe med pad og plast pose, indtil hele gulvet er fuldført. Tillad gulvet tørre grundigt natten over.

•Tag nogen af 1/8-inch tape, hvis brugt, fra gulvareal langsomt ved at trække det tilbage over sig selv. Anvende en frakke af ikke-gulfarvning latex lak over hele gulvet ved hjælp af en maling rulle. Arbejde fra det ene hjørne mod døren. Give den klar lak til tørre i op til 24 timer før walking eller placere møbler på gulvet.

Tips & advarsler

  • Anvende en frakke af primer på gulvet før du tilføjer den underlak, hvis gulvet ikke har været malet før. Sørg for at bruge en primer, som er egnet til gulvets overflade, såsom beton, træ eller laminat.
  • Gnid siden af en Tyrkiet fjer gennem maling her og der tilfældigt at danne interessante teksturer og skabe lys veining i marmor blotting på stadiet.
  • Altid holde det rum, du arbejder i godt ventileret at minimere dampe.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com