Sådan monteres dør Hardware

April 10

Sådan monteres dør Hardware

Når du køber din dør hardware, være sikker på det er passende for den vægt og tykkelse af din dør. Indvendige døre er ofte hule og har en tykkelse på 1 1/2 inches, mens udvendig dør er solid, og derfor tungere, med en tykkelse på 1 3/4 tommer. Mens det ikke er nødvendigt at have tilsvarende hængsler og håndtag, vil det øge design integritet af døren hvis du gør.

Instruktioner

Installation af hængsler

•Measure fra toppen af døren og gøre blyant mærker på kanten der er 1/3 og 2/3 af længden af døren. Gøre lignende mærker på jamb, men gøre dem 1/2 tommer lavere at give mulighed for en kløft mellem toppen af døren og jamb.

•Tag pins fra et sæt af hængsler og adskille halvdele. Placer to halvdele på blyant mærker af kanten af døren, så mærkerne er under Centre af hængslerne og pin stik som flugter med siden af døren, der vil svinge i. Tegne konturerne af hængslerne med en blyant.

•Sæt de andre halvdele af hængsler på blyanten markerer på jamb s├ñ varemærker er under deres Centre og stikkontakter er flush mod indersiden kant af jamb. Tegne streger rundt om disse med en blyant.

•Chisel ud omkring alle konturer. Brug en skarp mejsel og en hammer, og mortise træ fra inde i konturerne til en dybde, der er lig med tykkelsen af hængslerne.

•Indstil hængsler i mortises og skrue dem på plads med de skruer, der leveres med hængslerne. Hvis træet begynder at opdele, når du kører en skrue, ud igen og lave en pilot hul med en 1/8-inch borehoved, så igen drev skruen.

•Hold døren mod jamb og løft det indtil hængslerne passer sammen. Derefter indsætte pins og tryk dem ned med en hammer. Endelig, kontrollere, at døren svinger frit.

Installere et dørhåndtag

•Åbn dørhåndtag emballage og fjern brugsanvisningen. Det vil være en skabelon, som du kan bruge til at markere huller du bliver nødt til at gøre i døren. Læs og følg vejledningen for at gøre disse mærker på ansigt og kanten af døren i højden du vil dørhåndtag til at være.

•Sæt en 2 1/4-inch hul så at din boremaskine og centrere det på det mærke, du har foretaget på døren, så bore et hul gennem døren. Fjerne hulsav og lægger lidt 7/8-inch plads, og gøre en anden hul gennem kanten ind i den større hul, ved hjælp af mærket, du har foretaget på kanten som reference.

•Skub låsen forsamling gennem hullet i kanten af døren indtil forpladen er flugter med døren. Tegne omridset, derefter fjerne låsen, og mejsel ud denne skitse til en dybde svarende til tykkelsen på forpladen. Genindsætte låsen og skru den på plads med skruerne forudsat.

•Separat knapperne og indsætte den mandlige halvdel gennem hullerne i smæklås plade. Passer den kvindelige halvdel på fra anden siden af døren, og skrue de to halvdele sammen med sætskruer forudsat. Drej knappen og bekræfte, at det flytter låsen.

•Indstil strejken i position på den jamb og tegn omridset, mejsel derefter ud en mortise. Bore et 7/8-inch hul i midten af denne mortise til en dybde af omkring 3/4 inches og derefter skrue på strejken med skruerne forudsat. Endelig lukke døren og kontrollere, at strejken flugter med låsen og at døren lukkes sikkert.

Tips & advarsler

  • En god måde at justere strejken er at lukke døren, før knop er blevet installeret, stikke en søm eller blyant gennem låsen hul og sætte et mærke på jamb. Bruge dette mærke til at placere strejken.
  • Kontroller, at døren hænger lige i jamb ved at sikre kløften mellem døren og jamb er ensartet hele døren. Det døren ikke hænge lige, justere jamb indtil det sker. Hvis du ikke gør dette kan døren stick eller undlade at lukke ordentligt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com