Sådan monteres en Alen A350 på en væg

November 27

Alen A350 Air Purifier har en HEPA-filter, der fjerner op til 99,97% af luftforurening, og er ideel til individuelle værelser mellem 400 og 800 kvadratfod. Unikt for et purifier af denne størrelse, A350 kan monteres på væggen for at reducere rod i dit værelse. Brug to plast wall monteres på bagsiden af A350 til at hænge på væg skruer, der fulgte med purifier sæt. Hvis du har mistet de originale skruer, købe to 2-tommers væg skruer fra din lokale hardware butik.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem de to vægbeslag ved hjælp af et målebånd. To vægbeslag er placeret på bagsiden af purifier i de øverste hjørner. Måle fra hullet i midten af en mount til midten af den anden montageramme hul.

•Anvend en stud finder til at finde væggen studs. Dette er især vigtigt, hvis du har drywall, fordi A350 vejer 16 pounds og vil rippe ud skruerne. Alternativt købe nogle drywall skrue mounts specielt designet til at hjælpe med at sikre din skruerne ind i væggen. Drywall skrue mounts er hamret i første, så skruerne er indsat inde i disse mounts.

•Measure område af din væg hvor du ønsker at hænge purifier. Gøre to mærker på væggen, der matcher måling foretaget fra purifier, og sørg for, at dine mærker matcher væggen studs.

•Hammer væggen skruer ind i væggen, hvor du har foretaget varemærkerne. Hammer lige nok til at få tip inde, så brug en skruetrækker til at dreje dem resten af vejen.

Hæng purifier på to væg skruer. Løft purifier over skruerne, indtil de krog i mounts, så fastsat purifier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com