Sådan monteres en avis til skærm

December 19

Sådan monteres en avis til skærm

Skelsættende begivenheder finder sted og den næste dags avis giver alle detaljer. En avis er ligesom en time capsule, optagelse verdens begivenheder, historiske og ellers i print og fotos. Fra typografi til den farverige fotografering til dybdegående historier er en avis ofte kunst i sig selv. Stel og hænge en avis på samme måde du ville ramme og hænge et foto.

Instruktioner

•Kontrollér en fotokopi af det oprindelige avis fordi den oprindelige avis bliver gul. Papiret kan også forværres over tid, hvis den sidder fast i en ramme.

•Purchase en avis mellemstore ramme. Disse rammer er tilpasset til den nøjagtige størrelse af en broadsheet, som er den fulde forsiden af en avis. Nogle rammer kommer selv i en halv-broadsheet størrelse.

•Klippe fotokopi til størrelse så den passer til rammen. Anvende stykker af dobbeltsidet tape til hjørnerne på bagsiden af en fotokopi. Vedhæfte fotokopien til rammens opbakning til at holde det sikkert.

•Opbevar oprindelige avisen flad og i en syre-fri-beholder. Opbevar beholderen i et mørkt, tørt område, der er klima-kontrollerede; varme og fugtighed vil gøre det hurtigt forværres.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com