Sådan monteres en Carport til sidespor

October 10

Tilføje en carport i en garage eller bygning øger den brugbare plads under en overdækning. Denne type vedhæftede fil beskytter motorkøretøjer fra barske vejr og tilføjer ekstra lagerplads til værftet udstyr. Montering af carport giver strukturen en anden anker pege andre end lige til jorden. Det forhindrer også læ fra blæser over i en alvorlig storm. Knytter bygningen til sidespor er lidt tricky, men fungerer fint, når gøres ordentligt.

Instruktioner

•Kontrollér væggen for elektriske ledninger af inspicere indersiden af muren for stikkontakter og enheder. Disse elementer Lad boligejer ved, at der er ledninger i væggen. Hvis anden siden af væggen er en ufærdig garage mur, så er tilstedeværelsen af ledninger indlysende. Vær opmærksom på hvor ledningerne er så du ikke ved et uheld bore i dem.

•Spread konstruktion lim på bagsiden af et 2-af-6-fods finans bord. Brug en tømrer niveau at holde niveauet board og tryk det mod sidespor af bygningen på højden af den nederste kant af carport tag. Tilføje nok bestyrelser for at nå længden af carport tag.

•Søge for væggen studs med en håndholdt stud finder. Carport skal montere til studs, fordi sidespor alene ikke er stærk nok til at holde i carport på plads. Markere midten af hver stud i Finans bestyrelsen med en blyant. Oprette et hul i Finans bestyrelsen på hver mark med en elektrisk boremaskine, som er normalt hver 16 til 24 inches fra hinanden.

•Sæt en 5-tommer lag bolt i hvert hul og stramme ned med en skruenøgle. Male finans bestyrelsen den samme farve som bygningens, hvis det ønskes. Skrue montering strip med kroge til Finans bestyrelsen.

•Build carport ifølge producentens anvisninger. Sikre carport til understøtter i jorden. Bruge alle benene til at lindre en del af vægten af carport, så bygningen ikke er den eneste støtte på siden af carport.

•Sæt kroge fra montering strip under kanten af carport tag. For at beskytte området sammenføjning mellem carport tag og sidespor, caulk sømmen mellem strukturerne. Udelade caulking, hvis carport skal forblive midlertidig eller bærbare.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com