Sådan monteres en Drop-In vask med silikone

March 29

Den vigtigste del af en top-mount sink installation er det produkt, du bruger til at skabe tætning mellem køkkenbordet og vask flange. Mange installatører bruge en billige latex caulk for at installere dræn, men silikone caulk er blevet testet og vist sig at være overlegen i forhold til latex på enhver måde. Silikone vil ikke give mulighed for skimmel og meldug at vokse i det, og det vil ikke bryde over tid. Nogle silikone caulk produkter vil vare så længe som 50 år. Selvom mange dræn ikke forbliver installeret i den samme køkkenbordet for perioden, er i det mindste der et produkt, der vil gøre det muligt.

Instruktioner

•Klik vasken på hovedet ned og sætte den på køkkenbordet. Placer den vask, hvor du gerne vil installere det. Spore den ydre omkreds af vasken på køkkenbordet med blyant.

•Trace en anden linje 3/4-inch inde den oprindelige linje med en blyant. Bore et hul gennem køkkenbordet med en 1/2-inch borehoved og en boremaskine. Skær vask hul ud af køkkenbordet med et puslespil ved at følge den sekundære linje.

•Sæt synke ind i hullet for at teste pasformen. Foretage de nødvendige tilpasninger til køkkenbordet ved at trimme flere af køkkenbordet, hvor det er nødvendigt.

•Klik vask igen og fastgør installation clips til vasken. Indlæse en tube af det bedste silikone caulk, der er tilgængelig i dit område i en caulk pistol, afskåret spids og pop det indre segl med et søm. Anvende en ubrudt perle af caulk langs omkredsen af undersiden af vasken flange.

•Drej vask højre side op og omhyggeligt placere vasken i vasken hullet i bordpladen. Anvende installation klemmer, så de lægger og LUN vasken på køkkenbordet. Tør den overskydende silikone fra kanten af vasken flange med en finger. Tillad silikone at helbrede fuldt ud ved at følge anvisningerne på etiketten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com