Sådan monteres en fladskærms-TV til en Murphy Bed

June 26

En Murphy-mærke bed svinger ud fra inde i et rum meget på samme måde som du ville trække ned en vægmonteret strygebræt. At montere et fladskærms TV på væggen, at Murphy-mærke bed svinger op i, bruge forsyninger designet til montering på væg tv'et. Husholdning værktøjer vil være nødvendige, som vil forsyninger fra en hardware butik. Proceduren er enkel og vil ikke skade sengen eller TV.

Instruktioner

•Åbn døre på Murphy-mærke bed. Trække madrassen ned. Udvide det optrækkelige ben fra den forreste bunden af sengen. Skubbe sengen resten af vejen, så det optrækkelige ben rører gulvet.

•Sæt 27-tommer fladskærms TV på gulvet med ryggen opad. Sted monteringspladen mod bagsiden af tv'et. Linje op hullerne i pladen med monteringshuller på bagsiden af tv'et. Skrue metal skruer gennem huller i plade og i monteringshullerne ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Hold TV'et op mod væggen, som Murphy-mærke bed svinger op i. Gøre en prik på væggen gennem de øverste huller i venstre og højre beslag af mount med en blyant. Anbring tv'et til side.

•Sæt en elektronisk stud finder mod en af prikker. Tryk ned på finder, mens du trækker det til højre. Holde op med at trække finder, når det bipper for at viser metal ærmet af en mur stud. Gøre et "X" på dette punkt. Gentag denne fremgangsmåde med de andre prik på væggen.

•Placer TV'et op mod væggen så at de to huller i parentes i linje med "X" varemærker. Skrue en træ skrue gennem hvert hul og ind i væggen med en stjerneskruetrækker. Skrue en træ skrue gennem andre huller på de parentes, der er tilgængelige.

•Sæt ledningen fra tv'et til en stikkontakt for magt. Tilslutte en videokilde – for eksempel, en DVD-afspiller--til tv'et. Brug et HDMI-kabel forbundet til "HDMI udgang" på afspilleren og "HDMI i" på TV. Sidde på madrassen eller andre steder i rummet og se billedet på tv'et.

•Tag HDMI kabel og strømmen ledning. Ombryde netledningen omkring hullerne på bagsiden af tv'et til dette formål. Opløfte madrassen i det rum, det blev taget ud af. Luk døre for at skjule madrassen og fladskærms TV.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com