Sådan monteres en forsænket Medicinskab i et typisk væg

July 1

Sådan monteres en forsænket Medicinskab i et typisk væg

En forsænkede medicinskabet løser et lille badeværelse opbevaring problemer uden at optage værdifuld plads. Da døren for de fleste forsænket medicin frysere fordobler som et spejl, montere entreprenører normalt en forsænket Medicinskab i badeværelset væggen over vasken. Hvis den badeværelse væg bruger en typisk 16-tommer mur stud layout, vil det forsænkede medicinskabet glide mellem væggen studs uden at ændre stud afstanden. Producenter gør forsænket medicin kabinetter ud af mange forskellige materialer, herunder træ-plast og rustfrit stål.

Instruktioner

•Locate væggen studs i badeværelse væg ved hjælp af en stud finder. Mark knopperne placering på drywall med en blyant. Måle afstanden mellem væggen studs, ved hjælp af et målebånd. Hvis afstanden mellem knopperne er lig med eller lidt overstiger 14 inches, vil det forsænkede medicinskabet glide mellem væggen studs uden ændringer.

•Measure højde og bredde i medicinskabet 's ærme, del af kabinettet, der glider ind i væggen, med målebåndet. Typisk måler et ærme 14 tommer vandret og 24 til 36 inches lodret.

•Overførsel ærmes målinger på væggen, at holde den ærme lodret måling markerer mellem væggen studs. Normalt placerer en entreprenør nederste vandrette måling mærker omkring 48 inches fra badeværelsesgulvet. Trække den ærme layout linjer på væggen med en blyant, ved hjælp af måling mærker som en placering guide og en 24-tommer vaterpas som en lige kant.

•Klippe en knytnæve-størrelse hul i midten af den ærme layout linjer, ved hjælp af et nøglehul så for at skære drywall. Slip en hånd ind i hullet og kontroller, at tomrum mellem knopperne ikke indeholder nogen forhindringer, såsom ledninger eller VVS-rør. Hvis tomrummet indeholder en obstruktion, enten flytte den ærme placering eller installere en overflade-mount Medicinskab.

•Klippe drywall langs den ærme layout linjer, ved hjælp af Nøglehullet så. Kassér drywall udskæring.

•Slip det forsænkede medicinskabet 's ærme i drywall hullet, at holde dørhængsler, vender ud mod den nærmeste hjørne. Skubbe ærmet i hullet, indtil den fryser flange--den udsatte kant rundt i kabinettet udvendige kant--rører den drywall overflade.

•Start en producentleveret monteringsskrue i hver medicin kabinet skrue hul, placeret inde i kabinettet i nærheden af toppen og bunden af hver lodret væg. Køre ca. halvdelen af hver skrue ind i stud bag sin skrue hul, ved hjælp af den rigtige skruetrækker til at dreje skruen med uret. Hvis fabrikanten ikke levere monteringsskruer, bruge 1/2-inch træskruer.

•Luk medicinskabet 's dør og kontrollere, at hver side af regeringens flange hviler stramt mod drywall. Hvis skabet har et hul mellem dens flange og drywall, løsne monteringsskrue i hjørnet med kløften. Justere regeringens holdning og stramme skruen. Gentag denne fremgangsmåde, indtil alle sider af flangen touch drywall.

•Tætsluttende hver montering skrue mod dens lodrette væg i det forsænkede medicinskabet, ved hjælp af en skruetrækker. Ikke stramme skruerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com