Sådan monteres en gøg ur

October 18

En gøg ur er kendt for at annoncere tidsintervaller ved at efterligne de naturlige lyde af den fælles gøg fugl. Uret er formet som en birdhouse. Da uret alarmer på time eller halv times intervaller, stikker en lille fugl fra døren af birdhouse. Gøg ur er en virkelig enestående timepiece og kræver en særlig hængende metode til at sikre uret fungerer korrekt.

Instruktioner

•Tag gøg ur ud af emballagen og lå fladt på gulvet eller bordet. Check for at sikre alle dele er inkluderet og arbejder før forberede montering. Når du er sikker på, alle dele er intakte og kører ordentligt, måle længden af gøg ur kæder eller penduler.

•Brug målinger til at bestemme hvor højt ud på gulvet for at hænge gøg ur. Typisk, en gøg ur er hang 6 fod over gulvet, at give mulighed for kæder og forhindre øjenskader fra den fremspringende mekanisk fugl. Du kan vælge at hænge uret højere at holde kæder yderligere fra jorden for at undgå skader på kæde af små børn eller kæledyr, eller du kan montere gøg ur højere for at undgå skade på endnu højere personer.

•Decide hvor man kan montere uret. Prøv at undgå stærkt trafikerede områder for at forebygge skader og ur skader. Overveje hængende over gulv kabinetter hvor folk ikke kan fordrage direkte foran gøg ur eller inden for rækkevidde af de mekanisk fugl.

•Measure fra gulvet op, når du har besluttet, hvor du vil placere uret. Brug en stud finder til at finde en mur stud at du kan drive montering søm eller skrue ind. Gøre en lille blyant markere for at vise, hvor at køre søm eller skrue.

•Kontroller skruen eller sømmet på plads. Forlade cirka en fjerdedel af en tomme af skrue eller søm hovedet stikker ud fra væggen til montering af uret. Line monteringsholderen eller monteringshul på bagsiden af gøg ur op med søm eller skruer og finish montering gøg ur på væggen.

•Kontrollér uret for levelness. Hvis uret er niveau, behøver det ikke så meget omjustere i fremtiden. Placere et niveau langs den flade bund af gøg ur. Flytte uret langsomt frem og tilbage indtil uret er niveau.

Tips & advarsler

  • Kontrollere gøg ur tid hver par uger for at sikre, at det stadig kører præcist.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com